Skocz do zawartości

Fotografia

• Nie możesz odpowiedzieć
3889 odpowiedzi w tym temacie

#1621 clesh

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

Napisano 26 października 2010 - 22:26

Wyświetl postUżytkownik CH-Swider dnia 26 października 2010 - 20:15 napisał

Mój znajomy jeździ co roku do Tajlandi na 2 miechy wakacji, mają tam tanie dziewice :)
A to prawda, że mają poprzecznie? ;) :D

2 miesiące sexturystyki...

Wyświetl postUżytkownik 90s dnia 26 października 2010 - 20:29 napisał

No właśnie Clesh do którego Kuby chcesz jechać? w sumie w plackach były jak dobrze pamiętam co najmniej trzy;)
Ta, jadę na sexturystykę do smitera ;)
Hitotsu, ware ware wa, chisei to tairyoku to o kojo sase, koto ni nozonde ayamatazaru koto.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#1622 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów
  • Miejscowość:Burton On Trent

Napisano 26 października 2010 - 22:33

Z tego co czytałem to są zabiegi dzięki którym robią ci sztuczną błonę, więc te dziewice mogą być wielokrotne. Już nie mówiąc że w Tajlandii jest najwięcej na świecie operacji zmiany płci. Właśnie pod kontem sex turystyki chłopaki się przerabia na kobiety.

clesh dobry wybór ;)
Dołączona grafika

#1623 Smiter

Placuch

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 929 postów
  • Miejscowość:Kraków

• BF2 GUID - Smit3r

Napisano 26 października 2010 - 22:36

O K****! 8O

btw, tak sobie ostatnio lookałem i Jakub masz taką fajną stronkę, a nic nie aktualizujesz :)

edit:
Tak
http://www.s999.co.uk/

#1624 CH-Swider

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 437 postów

Napisano 26 października 2010 - 23:10

Jaka stronke? Z fotami?
Dołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafika

#1625 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 27 października 2010 - 19:06

No to jedziemy drugi dzień.
Rano szybko skoczyliśmy zobaczyć Red Fort i Jama Mosque. gdyż już o godzinie 18 mieliśmy pociąg do Varanasi.

Jama Mosque
Dołączona grafika

Zapomniałem dodać że pierwszego dnia zaczęło mnie choróbsko łapać. Nie wiem czy to przez te klimatyzacje w samolotach czy szybką zmianę klimatu ale o tym później.
Podróż z Delhi do Varanasi planowo miała trwać 12 godzin jak się później okazało w praktyce trwała 15.
Pierwszą klasę sobie darowaliśmy i wykupiliśmy 4 miejsca w 2klasie w wagonie sypialnym.Jak wagon wyglądał to możecie sami zobaczyć

Dołączona grafika

Jedna prycza była na górze jedną się rozkładało a robiła normalnie za oparcie, ostatnia była siedzeniem. na przeciwko były dwie prycze poprzecznie. W naszym przedziale jechało razem z nami jeszcze 2 turystów. jeden francuz co już 3 miesiące sobie jedź po Indiach i Australijczyk z gitarą który sobie zwiedza i pogrywa. Oraz dwóch miejscowych na zipa którzy się podpięli.

Zważywszy na dorobek ja i znajomy postanowiliśmy sobie darować spanie i przyjęliśmy po 8 tabletek z kofeiną które skutecznie nam oczy wytrzeszczyły na całą podróż.
około 2 w nocy postanowiłem sobie zwiedzić WC i to co zobaczyłem w przejściu mocno wbiło mi się w pamięć. W przejściu łączącym wagony gdzie znajdowały się po 2 toalety dla każdego wagonu spało 5 kobiet miedzy którymi spałą trójka małych dzieci na gołych karbowanych metalowych płytach.
Mam zdjęcia ale było bardzo ciemno więc nie są najlepszej jakości.
Po takim obrazku po powrocie spakowałem małą paczkę co tam mieliśmy, ciastka, chipsy, wodę i zaniosłem śpiącym tam ludziom. na Pierwszej stacji na jakiej się zatrzymaliśmy do naszego okna podeszła kobieta z dzieckiem i zaczęła głośno krzyczeć pokazując palcem na mnie. Myślałem na początku że chodzi o to że robiłem fotki, ale jak się później okazało ona też chciała coś dostać, niestety zostały tylko nam jakieś płatki więc dałem co tam miałem, choć widać było że czekała na cóś więcej.

Dołączona grafika

Jutro Varanasi
Dołączona grafika

#1626 Komar

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 258 postów

Napisano 27 października 2010 - 19:16

Pierwsza fota, wchodzicie na flagę na Mashtuurze :)
Dołączona grafika

#1627 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 27 października 2010 - 19:26

Komar nie zauważyłeś że już ją wybieliłem??:) ale bardzo trafne porównanie:)
Dołączona grafika

#1628 Smiter

Placuch

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 929 postów

• BF2 GUID - Smit3r

Napisano 27 października 2010 - 19:28

Pierwsza fota tak jak Komar napisał :D A masz kadr prostopadły ? :)
Druga to hardcore... Nieźle ludzie żyja...
Trzecia jest super :) Przypomniało mi się jak kiedyś dawałeś galerię gościa z podobnymi fotami i pewnie chciałeś to osiągnąć :P Wyszło całkiem spoko. Fajnie by też było z równym podłożem :)

#1629 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 27 października 2010 - 19:40

Mam prostopadłe ale szału nie robi, jest takie zwyczajne.
Co do trzeciego to masz racje, ale ta pani mi nie pozowała, więc nie mam wpływu na to co się dzieje i gdzie
Dołączona grafika

#1630 clesh

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

Napisano 27 października 2010 - 20:29

Kiedy będą krowy? ;)

Trzecia fajna, choć brakuje mi trochę dołu :P
Hitotsu, ware ware wa, chisei to tairyoku to o kojo sase, koto ni nozonde ayamatazaru koto.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#1631 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 27 października 2010 - 20:32

będą w swoim czasie choć może i wcale:P
Dołączona grafika

#1632 Freyu

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 27 października 2010 - 21:27

O kurde, ale mnie tu omal nie ominął niezły temat. 90s, kozacka wyprawa i jak dla mnie hard corowa, spontan w dzikim kraju. Respect. Zdjęcia świetne! No i czekam na dalszą część opowieści! Szczególnie tego jak ci ludzie tam żyją na prawdę a nie to co nam pokazują foldery w biurach turystycznych :)
No i wątek BF2 z tym zdjęciem ala Mashtuur :) Dobre!

#1633 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 27 października 2010 - 21:31

Dziękuje Freyu chociaż szacunek to się należy dla Tych ludzi że w ogóle potrafią tak żyć i na dodatek niema w nich agresji i zawiści.
Ale o tym opowiem niebawem:)
Dołączona grafika

#1634 Freyu

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 27 października 2010 - 21:45

No to czekam z niecierpliwością! No i na fotki także bo to o nich wątek :)

#1635 P.D.Rasta

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1 005 postów

Napisano 27 października 2010 - 23:03

O Cubusiach to ja wiem 4. ;)
Szmajter pipka, Koksu Sanches, Lama Skiller i ja. :D

#1636 clesh

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

Napisano 27 października 2010 - 23:13

Wyświetl postUżytkownik 90s dnia 27 października 2010 - 19:06 napisał

Mam zdjęcia ale było bardzo ciemno więc nie są najlepszej jakości.

To trza se lepszy aparat kupić, a nie z małpka po Indiach jeździć. :P

To tak złośliwie, bo się forum naczytałem - flejm everywhere. :twisted:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#1637 Smiter

Placuch

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 929 postów

• BF2 GUID - Smit3r

Napisano 28 października 2010 - 00:31

http://allegro.pl/sh...php?uid=4709463 znajomy sprzedaje trochę żelastwa :) Może ktoś się skusi? ;)

#1638 P.D.Rasta

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1 005 postów

Napisano 28 października 2010 - 09:06

Ja chyba to sobie chapnę. ;)

Cytat

xD

#1639 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 28 października 2010 - 19:08

Kolejny dzień czas zacząć:)
Dołączona grafika
Około godziny 5-6 jak zaczynało robić się jasno naszym oczom ukazał się obraz Indyjskich pustkowi. Teren niziny równia po horyzont porośnięta drzewami i krzewami. Pomiędzy tym urodzajem nie wielkie pola uprawne. I tu nagle zonk na jednym z pól parę metrów od pociągu tubylec w pozycji zjazdowej Małysza załatwia swoją potrzebę,koło niego butelka z wodą. Co tu dużo komentować trochę śmiechu było do czasu gdy coraz częściej ten widok zaczął się powtarzać. Były momenty że łamało się koło siebie kilka osób, zawsze ten sam schemat ustawienia ciała zmieniały się tylko twarze i butelki czy też małe metalowe wiadereczka.
Wtedy zaczęliśmy się zastanawiać o co tutaj chodzi, dlatego tak wiele ludzi po prostu sra w szczerym polu nie czając się w krzakach przy tym lecz przy samych torach i przejeżdżający pociąg nie robi na nich wrażenia.
Po wnikliwiej analizie doszliśmy do wnioski że ci "rolnicy" w ten sposób nawożą swoje pola.
Wsie w Indiach są bardzo małe, raczej bardziej można je nazwać osadami, widzieliśmy nagie dzieciaki lub np 20 osób śpiących pod gołym niebem . Co się rzucało w oczy to jedna rzecz którą robili od samego rana.
Lepili jakieś placki ze słomy pewnie to był nawóz.

Żałuje że nie mieliśmy okazji odwiedzić wsi bo widziałem z okna pociągu kobiety ubrane w kolorowe szaty zbierające jakieś mocno pomarańczowe kwiaty. fotka marzenie by była ;(

Około godziny 9 byliśmy już w Varanasi, jeszcze dobrze nie postawiłem drugiej nogi na peronie a już był przy mnie rikszarz proponując transport i pomoc.
W sumie po 15 godzinach jazdy nawet było nam to na rękę.
Jeszcze poprzedniego dnia w przewodniku znaleźliśmy interesującą nas część miasta i padło proste pytanie za ile tam się dostaniemy.
Cena wyniosła 80 rupi jak się później okazało za 50-60 też by dało rade dojechać z godnie z cennikiem dla turystów:)
Przedstawiliśmy kierowcy jakiego typu hotelu szukamy i za jaką kwotę.no i sprostał naszym wymaganiom, bardzo przyzwoite pokoje do tego dobry kucharz w restauracji no i cena 400 w pełni nam pasowała.
Hotel nad samym Gangesem.

Dołączona grafika

Pierwsza wyprawa nad Ganges:
Po załatwieniu formalności z miłym dziadziem z recepcji wybraliśmy się nad Ganges.
I tu już niespodzianka, gościu myje stado krów wtf? w świętej rzecze? w sumie święte zwierze to chyba mogą:) przeszliśmy się z 20 metrów i tym razem 4 facetów brało kąpiel. Tak sobie pomyślałem co w tej rzecze musi już być gdy nagle jeden z myjących zaczął sobie usta tą wodą pukać.
Ja bym tam wszedł i coś złapał pewnie.

Dołączona grafika

Pierwszy dzień zakończyliśmy dość szybko bo podróż dała nam w kość.

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1640 Freyu

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 28 października 2010 - 22:22

W temacie Gangesu to oto co tam można zobaczyć (bynajmniej nie słitaśne focie :))http://www.wykop.pl/...ad-gangesem-18/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych