Uwagi do modów i redaktorów
Napisano 18 grudnia 2006 - 18:49
1. Nasi moderatorowie po prostu się opier...ają, nie chodzi mi o offtop itd., ale głównie o strefę rekrutów, miały być podania zamykane po 2-3 dniach od chwili zgłoszenia,a tu dupa, leżą pootwierane od miesiąca, w niektórych nadal toczą się dyskusje. Do tego są podublowane zgłoszenia tych samych klanowiczów w sekcjach BF2 i BF2142. Nie obchodzą mnie tłumaczenia w stylu "matura, szkoła, chora babcia itd." Jak nie macie czasu by zająć się forum to zrezygnujcie, znajdzie sięnowych, którzy mają więcej wolnego czasu i biorą aktywniejszy udział w życiu sceny i klanu.
2. Redaktorzy i ich brak wkładu w rozwój strony. Czyli standard. Mogę zrozumieć, że nic się nie dzieje w sferze BF2, ale w BF2142 ciągle wychodzą nowości ( choćby akcja umieszczania własnych fajcat na bannerach reklamowych czy 14 dniowy trial za free ) i żadną nie jest odnotowana w formie niusa.
Tyle. Mam nadzieję, że coś się zmieni, bo taki stagmatyzm dobija i źle działa na życie klanu.
Napisano 18 grudnia 2006 - 20:48
trudno żebym ja pisał o bf2142 skoro w niego nei gram i miałem styczność chwilowa tylko z demo....
przypomne tylko że Ty też niegdyś miałeś uprawnienia admina (może nadal masz) i też jakoś nie było przejawów Twojej aktywności....
Napisano 18 grudnia 2006 - 21:48
EDIT :
Czyli standardowo, olewamy uwagi i dalej nie robimy tego co trzeba ?
Napisano 19 grudnia 2006 - 17:36
mam siła zmusić kogoś do pisania?
zrozum- ludzie nie chcą nic pisać...i ja nie zmuszę ich do tego
dwa razy robiliśmy rekrutacje i nic....
Napisano 19 grudnia 2006 - 18:14
to moge jakos wam pomoc, czytajcie zajac sie czyms niekoniecznie bardzo odpowiedzialnym.
Fenks:D
Napisano 19 grudnia 2006 - 18:47
A wogole Far jestes glownym redaktorem sam oddalem Ci ta fuche kiedy bralem sie za pr0 wiec niestety Twoim obowiazkiem jest zmuszenie ludzi do pisania, nie pisza dluzej niz 3 tygodnie wylatuje a Ty szukasz zastepce, krotka pilka niestety musisz tego pilnowac...
Co do Ciebie Dakon to zastanaiwam sie co Ci tak bardzo przeszkadza w tym ze tematy nie sa pozamykane hmmmm........???
A po drugie skoro tak duzo wiesz o nowym BF-ie to moze zajmiesz sie jego redaktorowaniem co Ty na to?? Jak tak to zaraz dostaniesz adminke i zoabczymy jak sie sprawdzisz??
Bo widze ze Tu wszyscy sa madrzy kiedy krytykuja ale zeby samemu sie za cos wziac do kazdy ma lewe rece....
Napisano 19 grudnia 2006 - 20:04
EDIT:
Jak zatwierdzicie moją kandydaturzęna niusmana to dajcie znać, to sam sobie przydzielę uprawnienia jakby coś.
#8 Gość_DeeJay_*
Napisano 19 grudnia 2006 - 21:39
Napisano 19 grudnia 2006 - 21:51
Napisano 19 grudnia 2006 - 22:38
Nie podoba mi się również olewanie krytyki i zwalanie roboty/winy na innych. Daje znać o tym, że się źle dzieje to słysze, że jak jestem taki mądry to sam mam to zrobić. Więc sorki, ale nie ja należę do "kierownictwa" ( czy administracji, jak zwał tak zwał ) klanu. I nie do mnie należy dbanie o wygląd strony/forum. Ja tylko zwracam uwagę, a to Wy powinniście sobie wziąść to do serca i porpawić się.
Napisano 19 grudnia 2006 - 22:48
I wypraszam sobie ale Ja roboty nie zwalam na innych a jezeli chodzi Ci oto Co pisalem do FarRaidera to nie bylo zwalanie roboty tylko uswiadamianie ze to on odpowiada za redakcje i wszytskich newsmanow...
A wracajac do krytyki moze byc ale trzeba miec do niej wyczucie i trzymac troche fason...
A skoro nie chcesz prowazic to nie...
Pozdro
Napisano 19 grudnia 2006 - 23:29
dakon_forost napisał:
od tego oni sa
od tego sa oni
od tego sa
FarRaider napisał:
nawet dobrego tekstu nie wymyslisz ... wogole wszystko jest do bani ... xDDD
djshadow napisał:
true :x
DeeJay napisał:
co sie stao sie ... pomysl imo dobry, ale gdzie znajdziesz chetnych ... RedStar jest dobry w dodawaniu newsow ... na bfcentral zawsze jest duzo newsow ...
djshadow napisał:
ja, ja chce ^^
... a moze by tak zrobic, ze kazdy moze cos napisac (nawet nie zwiazane z Bf) i wyslac do osob odpowiedzialnych za dodawanie newsow zeby dodaly cos (ew. mianowac takie osoby)
dakon_forost napisał:
i jeszcze przydalyby sie na forum rangi tak jak bylo na poprzednim forum o ile sie nie myle - i np. za iles newsow/etc. rank up xDDD - w kazdym drzemie statsiarz ... takie cos napewno zadziala xD i bedzie XX nowych newsow/recenzji/wywiadow dziennie xDDD
pdsumowujac
powiem, ze popieram dakona - on jest na prawde czlowiekiem uczciwym i sprawiedliwym - to co on powiedzial, to on wszystko uczyni, nie tak, ze inni mowia, a nic nie robia, to co on przedstawil, swoje postulaty, to on wszystko uczyni
jak cos to ja mu postaram sie pomoc troche xD
Napisano 19 grudnia 2006 - 23:32
Napisano 19 grudnia 2006 - 23:46
2. Nie mówie że jest dobrze bo jest źle
3. Nie ma chętnych do pisania wiec przestańcie pieprzyć jeśli to do was nie dociera- po prostu nie ma chętnych do pisania newsów ani artów...rozumiecie to czy nadal nie?
4. Jeśli chcecie pomóc to oki, zgłoście się, my was przyjmiemy i będziecie mieli okazję się wykazać (nawet nie piszę że przeprowadzimy selekcję kandydatów bo kandydatów nie ma)
5. Dakon chcesz dobry przykład że mieliśmy naprawdę dobry podział w założeniu? Świrol miał pisać o sekcji pro i informować na bierząco o wynikach, zamieszczać wasze sylwetki i wywiady i co? i nic....ja sam muszę nawet wyniki wpisywać...
Swoja droga to jak pozbędziemy się wszystkich redaktorów za wyjątkiem bibola to i tak nikt różnicy nie zauważy...to też jest myśl...
DeeJay może masz i racje- możemy pomyśleć o redaktorach spoza klanu- kwestia do obgadania na dniach
aaaa i Dakon nie pisz mi proszę że nie przyjmujemy słów krytyki bo wiemy że jest źle ale jeśli krytykujesz to proszę przedstaw propozycję rozwiązania a nie wycofujesz się na starcie tekstem że nie należysz do kierownictwa klanu.
btw. każdy może napisać tekst i przesłać go mi i gwarantuje że tekst jeśli będzie oki zostanie opublikowany w przeciągu 24h.... to do pomysłu k4pi (chyba)
Napisano 20 grudnia 2006 - 16:46
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty