Skocz do zawartości

Uwagi do modów i redaktorów

15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dakon

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 403 postów
  • Miejscowość:Kraków

Napisano 18 grudnia 2006 - 18:49

Mam zastrzeżenia do pracy modów na forum i redaktorów na stronie klanu.

1. Nasi moderatorowie po prostu się opier...ają, nie chodzi mi o offtop itd., ale głównie o strefę rekrutów, miały być podania zamykane po 2-3 dniach od chwili zgłoszenia,a tu dupa, leżą pootwierane od miesiąca, w niektórych nadal toczą się dyskusje. Do tego są podublowane zgłoszenia tych samych klanowiczów w sekcjach BF2 i BF2142. Nie obchodzą mnie tłumaczenia w stylu "matura, szkoła, chora babcia itd." Jak nie macie czasu by zająć się forum to zrezygnujcie, znajdzie sięnowych, którzy mają więcej wolnego czasu i biorą aktywniejszy udział w życiu sceny i klanu.

2. Redaktorzy i ich brak wkładu w rozwój strony. Czyli standard. Mogę zrozumieć, że nic się nie dzieje w sferze BF2, ale w BF2142 ciągle wychodzą nowości ( choćby akcja umieszczania własnych fajcat na bannerach reklamowych czy 14 dniowy trial za free ) i żadną nie jest odnotowana w formie niusa.

Tyle. Mam nadzieję, że coś się zmieni, bo taki stagmatyzm dobija i źle działa na życie klanu.
Dołączona grafika
plaY^ | www.play-esports.pl/ | #plaY^ @ QuakeNet

#2 FarRaider

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 409 postów
  • Miejscowość:Olsztyn

Napisano 18 grudnia 2006 - 20:48

prosze bardzo...szukaliśmy redaktorów to nikt się nie zgłaszał... krytykować kazdy umie...

trudno żebym ja pisał o bf2142 skoro w niego nei gram i miałem styczność chwilowa tylko z demo....

przypomne tylko że Ty też niegdyś miałeś uprawnienia admina (może nadal masz) i też jakoś nie było przejawów Twojej aktywności....

#3 Dakon

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 403 postów

Napisano 18 grudnia 2006 - 21:48

Z tego co wiem to zajmuje się składem osobowych, a nie redaktorowaniem. I do organizacji składu mam uprawnienia i wykonuje to sumiennie, chociaż nie mam za dużo roboty. Ale czasem jak zrobi się burdel w użytkownikach to muszę nawet na godzinę przysiąść, żeby porządek zrobić, w przeciwieństwie do innych.

EDIT :

Czyli standardowo, olewamy uwagi i dalej nie robimy tego co trzeba ?
Dołączona grafika

#4 FarRaider

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 409 postów

Napisano 19 grudnia 2006 - 17:36

dobra...to powiedz mi jakie masz pomysły?
mam siła zmusić kogoś do pisania?
zrozum- ludzie nie chcą nic pisać...i ja nie zmuszę ich do tego

dwa razy robiliśmy rekrutacje i nic....

#5 Macku

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 583 postów
  • Miejscowość:Burton-Upon-Trent

• BF2 GUID

Napisano 19 grudnia 2006 - 18:14

Dobra
to moge jakos wam pomoc, czytajcie zajac sie czyms niekoniecznie bardzo odpowiedzialnym.
Fenks:D
Dołączona grafika

#6 djshadow

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 243 postów
  • Miejscowość:Słupca

Napisano 19 grudnia 2006 - 18:47

Ehh widze rodzi sie kolejny problem... Macku jak chcesz to mozemy przydzielic Ci tylko i wylacznie odpowiedzialna fuche...

A wogole Far jestes glownym redaktorem sam oddalem Ci ta fuche kiedy bralem sie za pr0 wiec niestety Twoim obowiazkiem jest zmuszenie ludzi do pisania, nie pisza dluzej niz 3 tygodnie wylatuje a Ty szukasz zastepce, krotka pilka niestety musisz tego pilnowac...

Co do Ciebie Dakon to zastanaiwam sie co Ci tak bardzo przeszkadza w tym ze tematy nie sa pozamykane hmmmm........???
A po drugie skoro tak duzo wiesz o nowym BF-ie to moze zajmiesz sie jego redaktorowaniem co Ty na to?? Jak tak to zaraz dostaniesz adminke i zoabczymy jak sie sprawdzisz??

Bo widze ze Tu wszyscy sa madrzy kiedy krytykuja ale zeby samemu sie za cos wziac do kazdy ma lewe rece....

#7 Dakon

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 403 postów

Napisano 19 grudnia 2006 - 20:04

Mogę spróbować, czemu nie. Ale rozwinę skrzydła dopiero po świętach, bo od jutra nie mam neta :P

EDIT:
Jak zatwierdzicie moją kandydaturzęna niusmana to dajcie znać, to sam sobie przydzielę uprawnienia jakby coś.
Dołączona grafika

#8 Gość_DeeJay_*

• Goście

Napisano 19 grudnia 2006 - 21:39

Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze: powinniśmy mieć redaktorów spoza klanu.

#9 djshadow

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 243 postów

Napisano 19 grudnia 2006 - 21:51

No skoro Dakon chce sie wykazac to zoabczymy jak bedzie znajdowal na wszytsko czas, jestem ciekawe kto nastepny wyjedzie z krytyka...<mysli>

#10 Dakon

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 403 postów

Napisano 19 grudnia 2006 - 22:38

Hmm, myślisz, że będe odwalał robotę za resztę ? O nie co to, to nie. Swego czasu podrzucałem newsy pewnemu newsmanowi, ale dowiedziałem się, że nie ma czasu na niusy. Skoro tak to trudno.

Nie podoba mi się również olewanie krytyki i zwalanie roboty/winy na innych. Daje znać o tym, że się źle dzieje to słysze, że jak jestem taki mądry to sam mam to zrobić. Więc sorki, ale nie ja należę do "kierownictwa" ( czy administracji, jak zwał tak zwał ) klanu. I nie do mnie należy dbanie o wygląd strony/forum. Ja tylko zwracam uwagę, a to Wy powinniście sobie wziąść to do serca i porpawić się.
Dołączona grafika

#11 djshadow

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 243 postów

Napisano 19 grudnia 2006 - 22:48

To na wszytsko zapomnialem ujac w cudzyslow... I Dobrze zwracaj uwage mi to nie przeszkadza tylko zwracaj Ja w odpowiedni sposob a nie w stylu cytuje: "Nasi moderatorowie po prostu się opier...ają,"... A wystarczylo napisac "Co sie dzieje z moderatorami gdzie sie onie podziewaja... etc" TRUDNE :?:

I wypraszam sobie ale Ja roboty nie zwalam na innych a jezeli chodzi Ci oto Co pisalem do FarRaidera to nie bylo zwalanie roboty tylko uswiadamianie ze to on odpowiada za redakcje i wszytskich newsmanow...

A wracajac do krytyki moze byc ale trzeba miec do niej wyczucie i trzymac troche fason...

A skoro nie chcesz prowazic to nie...

Pozdro

#12 k4pi

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 69 postów
  • Miejscowość:Gdańsk

Napisano 19 grudnia 2006 - 23:29

dakon_forost napisał:

1. Nasi moderatorowie po prostu się opier...ają, nie chodzi mi o offtop itd.

od tego oni sa
od tego sa oni
od tego sa

FarRaider napisał:

krytykować kazdy umie...

nawet dobrego tekstu nie wymyslisz ... wogole wszystko jest do bani ... xDDD

djshadow napisał:

Bo widze ze Tu wszyscy sa madrzy kiedy krytykuja ale zeby samemu sie za cos wziac do kazdy ma lewe rece....

true :x

DeeJay napisał:

Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze: powinniśmy mieć redaktorów spoza klanu.

co sie stao sie ... pomysl imo dobry, ale gdzie znajdziesz chetnych ... RedStar jest dobry w dodawaniu newsow ... na bfcentral zawsze jest duzo newsow ...

djshadow napisał:

jestem ciekawe kto nastepny wyjedzie z krytyka...<mysli>

ja, ja chce ^^
... a moze by tak zrobic, ze kazdy moze cos napisac (nawet nie zwiazane z Bf) i wyslac do osob odpowiedzialnych za dodawanie newsow zeby dodaly cos (ew. mianowac takie osoby)

dakon_forost napisał:

Swego czasu podrzucałem newsy pewnemu newsmanowi, ale dowiedziałem się, że nie ma czasu na niusy. Skoro tak to trudno.  
o tak - wlasnie to

i jeszcze przydalyby sie na forum rangi tak jak bylo na poprzednim forum o ile sie nie myle - i np. za iles newsow/etc. rank up xDDD - w kazdym drzemie statsiarz ... takie cos napewno zadziala xD i bedzie XX nowych newsow/recenzji/wywiadow dziennie xDDD

pdsumowujac
powiem, ze popieram dakona - on jest na prawde czlowiekiem uczciwym i sprawiedliwym - to co on powiedzial, to on wszystko uczyni, nie tak, ze inni mowia, a nic nie robia, to co on przedstawil, swoje postulaty, to on wszystko uczyni
jak cos to ja mu postaram sie pomoc troche xD
Dołączona grafika
plaY^ | http://www.play-esports.pl | #plaY^ @ QuakeNet

#13 djshadow

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 243 postów

Napisano 19 grudnia 2006 - 23:32

Hehehehe Juz to widze lol... Ale spoko ja sie juz nie wtracam ale post dobry :D :D :D

#14 FarRaider

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 409 postów

Napisano 19 grudnia 2006 - 23:46

1. Trzeba było przesyłać teksty innemu newsmanowi czyt. mi.....
2. Nie mówie że jest dobrze bo jest źle
3. Nie ma chętnych do pisania wiec przestańcie pieprzyć jeśli to do was nie dociera- po prostu nie ma chętnych do pisania newsów ani artów...rozumiecie to czy nadal nie?
4. Jeśli chcecie pomóc to oki, zgłoście się, my was przyjmiemy i będziecie mieli okazję się wykazać (nawet nie piszę że przeprowadzimy selekcję kandydatów bo kandydatów nie ma)
5. Dakon chcesz dobry przykład że mieliśmy naprawdę dobry podział w założeniu? Świrol miał pisać o sekcji pro i informować na bierząco o wynikach, zamieszczać wasze sylwetki i wywiady i co? i nic....ja sam muszę nawet wyniki wpisywać...

Swoja droga to jak pozbędziemy się wszystkich redaktorów za wyjątkiem bibola to i tak nikt różnicy nie zauważy...to też jest myśl...

DeeJay może masz i racje- możemy pomyśleć o redaktorach spoza klanu- kwestia do obgadania na dniach

aaaa i Dakon nie pisz mi proszę że nie przyjmujemy słów krytyki bo wiemy że jest źle ale jeśli krytykujesz to proszę przedstaw propozycję rozwiązania a nie wycofujesz się na starcie tekstem że nie należysz do kierownictwa klanu.

btw. każdy może napisać tekst i przesłać go mi i gwarantuje że tekst jeśli będzie oki zostanie opublikowany w przeciągu 24h.... to do pomysłu k4pi (chyba)

#15 Volf_PL

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 263 postów

• BF2 GUID

Napisano 20 grudnia 2006 - 15:41

Jak ktoś spoza klanu wyrazi chęć, to powinien dostać prawa.Dakon, wydaje mi się, że to nie pierwsze twoje krytyki..i co?Chyba nie zamierzasz odebrać wszystkim praw na stronie :P
Dołączona grafika
BF2: Volf_PL

#16 Dakon

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 403 postów

Napisano 20 grudnia 2006 - 16:46

No właśnie i co ? Właśnie chodzi o to, że nic się nie ruszyło. I właśnie tu leży pies pogrzebany.
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych