Miesiące mijają a wątek na forum dalej gorący
No to nadrobię trochę zaległości !
Zacznijmy od tego że hmm przełamałem się i próbuję Swoich sił w portrecie :
Paulina by
Wspaku, on Flickr
Paulina by
Wspaku, on Flickr
Paulina by
Wspaku, on Flickr
Paulina by
Wspaku, on Flickr
Paulina by
Wspaku, on Flickr
Paulina by
Wspaku, on Flickr
Wnioski :
Robię za dużo zdjęć

podczas 3h zrobiłem 900 z czego wybrałem 80 obrobiłem 60 a "oddałem: 20 i to i tak już o 10 za dużo z tego co mi doradzali znajomi z branży portretowej
No ale to początki, praca z modelką nie jest wcale taka łatwa i gdyby nie to że modelką była Paulina z mojjej grupy studiów to nie wiem czy byłbym na tyle otwarty aby pracować w tak luźnej atmosferze, ale to lekcja na przyszłość aby pracować nad sobą !
No dobra z ciekawszych rzeczy poza portretem :
Dancing Queen by
Wspaku, on Flickr
Trafiłem też na WRC w sumie był pod moim domem odcinek nadwiślańskiego rajdu
Saturday with WRC !! by
Wspaku, on Flickr
Saturday with WRC !! by
Wspaku, on Flickr
Saturday with WRC !! by
Wspaku, on Flickr
Aha no i przybyło do stada szkieł nowe ciele a raczej bydle bo lekkie to to szkło nie jest
Sigma A 50mm f/1.4
Zadowolony jestem strasznie swoje kosztuję ale z każdym wyciągnięciem z torby coraz lepiej pracuje mi się z tym szkłem!
Marketplace by
Wspaku, on Flickr
Light's by
Wspaku, on Flickr
Happy Birthday by
Wspaku, on Flickr
Sample by
Wspaku, on Flickr
Zarówno ostrość na 1.4 jak i bokeh po prostu wymiatają !
Idzie zima a ja chowam się do studia bo niestety przechorowałem jesień a teraz nie zrobie jesiennych fotek bo wszędzie błoto a szkoda bo mieliśmy na prawdę piękną Polską Złotą Jesień
tak wiec życzcie mi powodzenia a ja zabieram się za studyjne zdjęcia, mały przedsmak :
Cezary by
Wspaku, on Flickr
Niestety droga do pełnego opanowania światła jest jeszcze dłuuuuga no ale mamy czas do wiosny
Pozdrawiam i wrzucam zdjęcie Swojego pyska tak żebyście wiedzieli kto siedzi po tej drugiej stronie
Self Portrait by
Wspaku, on Flickr