Prawda z tymi samonośkami
btw, przykład oferty matrymonialnej jaką dostała moja dziewczyna na maxmodels
"
Hej ,mam pytanie choć zaznaczam z góry ,ze nie chce Cie urazić .czy, myślałaś kiedyś o sponsoringu?
Jestem dwudziesto paro letnim przystojnym facetem (mogę wysłać swoje fotki) ,który szuka takiej właśnie znajomości Ponieważ dużo pracując ,mam mało czasu na poznawanie innych pomyslałem o takiej formie znajomosci,a ,ze ,zaintrygował mnie Twój profil napisałem. .Myślę ,ze wbrew temu co możesz pomyśleć Jestem jednak facetem z klasa i tego samego oczekuje od 2 strony. Szukam czegoś naprawdę niebanalnego bo uważam ,ze jeśli oprze się to na wzajemnym szacunku ,fajnej atmosferze to taka znajomość naprawdę może być trochę jak koleżeńska pomoc jednej osoby dla drugiej trochę jak po prostu fajna przygoda .Przecież jeśli weźmiemy pod uwagę to co się dzieje na wokół nie wiem np. na każdej imprezie ,etc to taki stały dyskretny związek to naprawdę nic złego ,a Ty dodatkowo możesz na tym zyskać chociażby finansowo .Chciałbym moc spotykać się z Toba raz dwa razy w tygodniu (w zależności od czasu jakim będziemy dysponować ) w zamian za pomoc finansowa z mej strony ,czasem jakieś zakupy/prezenty a może i z czasem jakiś fajny wyjazd w fajne miejsce ,jeśli będziesz miała ochotę . Proszę pomyśl o tym na pełnym lajcie .
Wiem teraz pewnie się wściekasz ,ale czy taka znajomość jeśli jest oparta na fajnych zasadach, szacunku , nie może być ok ?
Gdybyś niebyła jednak zainteresowana to proszę wybacz i nawet nie odpisuj
Ps. Nie wiem dlaczego ,ale pokazuje mój profil jako nieaktywy , chyba coś się zawiesiło, tak czy tak chętnie wyślę Tobie swoje zdjęcia żebyś wiedziałą z kim klikasz. "
I to takich pm dostaje około jednej na miesiąc jak pewnie większość dziewczyn... Masakra...
Miałem napisać, że nie jest zainteresowana ale za ja chętnie parę prezentów z firmy Canon i nie tylko przyjmę