Fotografia
Rozpoczęty przez MZK, 08 sierpnia 2008 - 12:23
3889 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 czerwca 2011 - 22:21
za***iście klimatyczna i z duszą jest ta fota ludu 
Ja też nie próżnuję, zmieniłem modelkę nawet

To dopiero pierwsza z obrobionych, pewnie jeszcze coś wrzucę
Ja też nie próżnuję, zmieniłem modelkę nawet

To dopiero pierwsza z obrobionych, pewnie jeszcze coś wrzucę
Napisano 15 czerwca 2011 - 22:46
Bardziej bym to widziała, gdyby ona w obiektyw patrzyła.
Kurde. Zapuściłam się i nie robiłam nic od meeega dawna.
Chyba czas wziąć się za szukanie modelek, jak już znalazłam ładowarkę od aparatu
Kurde. Zapuściłam się i nie robiłam nic od meeega dawna.
Chyba czas wziąć się za szukanie modelek, jak już znalazłam ładowarkę od aparatu
Bo kiedy ja wchodzę to lepiej nie stawać mi na mojej drodze! ;)
WBIJAM NA BOMBSITE A!
WBIJAM NA BOMBSITE A!
Napisano 15 czerwca 2011 - 23:06
Mateusz poczytaj sobie wątki o modyfikacji światła i patentach na makro w www.makroforum.pl Tamte wątki są teraz dość mocno rozwinięte, wypowiada się nawet elita polskiego makro i można się wiele nauczyć 
edit;
Mi właśnie pasuje tak jak jest
Wszystko było zamierzone.
Tu masz w obiektyw

Ps: Dla ścisłości, Canon 40d + 50mm 1.8
edit;
Mi właśnie pasuje tak jak jest
Tu masz w obiektyw

Ps: Dla ścisłości, Canon 40d + 50mm 1.8
Napisano 16 czerwca 2011 - 12:14
Dziękuje dziękuje miło takie rzeczy słyszeć
Widzę że temat żyje swoim życiem co cieszy niezmiernie:)
mam około 3000 fotek z Indii, problem w tym że nie wiem jakie są ciekawe bo tyle razy już je przeglądałem że wszystkie wydają mi się słabe.
Ale postaram się coś jeszcze wyskrobać dla Was, oby ciekawego:)
Smiter modelki, modeleczki widać że masz w czym przebierać
.
m4teuszek dobra fota, nie to co moje pierwsze i ostatnie macra
Mojwa myślałem że ta fotka ze sygnaturki to Twoja robota:)) i ja też dawno nic nie pstrykałem dlatego szperam w szufladach by było co robić.
To ja też dam portrecik

Anita 5 by Sanches90s, on Flickr
Widzę że temat żyje swoim życiem co cieszy niezmiernie:)
mam około 3000 fotek z Indii, problem w tym że nie wiem jakie są ciekawe bo tyle razy już je przeglądałem że wszystkie wydają mi się słabe.
Ale postaram się coś jeszcze wyskrobać dla Was, oby ciekawego:)
Smiter modelki, modeleczki widać że masz w czym przebierać
m4teuszek dobra fota, nie to co moje pierwsze i ostatnie macra
Mojwa myślałem że ta fotka ze sygnaturki to Twoja robota:)) i ja też dawno nic nie pstrykałem dlatego szperam w szufladach by było co robić.
To ja też dam portrecik

Anita 5 by Sanches90s, on Flickr
Napisano 16 czerwca 2011 - 13:03
Mam pytanko do was
polecicie jakiś fajny aparacik ? wiecie żeby robił fajne zdjęcia makro portrety itp do ok.1000zł. Moja koleżanka została chrzestną i postanowiła że jako prezent chce kupić aparat. aaa bym zapomniał najlepiej żeby był jak ona to powiedziała aparat lustrowy (chyba jej chodzi o lustrzankę
)
Napisano 16 czerwca 2011 - 13:29
Nic z tego bełkotu nie rozumiem?
Koleżanka została chrzestną (dla dziecka ~1rok) a Ty chcesz aparat kupować? I już wiesz, że będzie robiło portrety i makro
Do tego za 1000zł to chyba jakaś używka wchodzi w grę tylko
edit;
Sorry za szczerość 90s, ale dla mnie tandeta ta ostatnia fota ;/ (obróbka)
Do tego za 1000zł to chyba jakaś używka wchodzi w grę tylko
edit;
Sorry za szczerość 90s, ale dla mnie tandeta ta ostatnia fota ;/ (obróbka)
Napisano 16 czerwca 2011 - 14:10
smiter ona dogadała się że jako prezent kupi aparat ale nie dla dzieciaka tylko da rodzicom czy coś
dziękuje przekaże jej
90s Mógłbyś podać jakiś przykładad aparatu takiego wiesz w miarę dobrego takiego jaki byś ty kupił za 1000zł ?
dziękuje przekaże jej
90s Mógłbyś podać jakiś przykładad aparatu takiego wiesz w miarę dobrego takiego jaki byś ty kupił za 1000zł ?
Napisano 16 czerwca 2011 - 14:28
ok thx
Napisano 16 czerwca 2011 - 14:34
Canon powershot sx320 hs wydaje być się dość dobry jak na kompakty
Napisano 16 czerwca 2011 - 16:31
Obróbka. A dokładnie modelka jest jak trup, oczy wydłubane, wklejona w jakieś brudne kolory (zielony,ganatowy), cień robiony pędzlem.
Napisano 16 czerwca 2011 - 16:56
szukając cyfrówki dla koleżanki natknąłem się ta ten aparacik sony cyber shot dsc-hx1 jebaka mi się spodobał tylko troszkie drogi ale wakacje są się wezmę za robotę i mam nadzieje zdobędę go a co wy sądzicie o nim?? Ogólnie czy sony robi dobre aparaty a może mieliście ktoś taki?
Napisano 16 czerwca 2011 - 17:19
Face nic nie powiem Ci na temat Sony bo akurat handluje tylko Canonem,Nikonem i Leica,ale w tym przedziale cenowym to prawie wszystko jedno co wybierzesz parametry sa zblizone .Ten model jest porownywalny
z Canonem PowerShot SX 30.Ogolnie na zabawe w fotki mozesz kupic.A pozniej jak dostaniesz pierdolca na punkcie sprzetu to kiedys tam zmienisz.
z Canonem PowerShot SX 30.Ogolnie na zabawe w fotki mozesz kupic.A pozniej jak dostaniesz pierdolca na punkcie sprzetu to kiedys tam zmienisz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych