Fotografia
Rozpoczęty przez MZK, 08 sierpnia 2008 - 12:23
3889 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 maja 2011 - 21:35
puszek statyw !!!!!! Fajna nuta. Zdjęcia w pytę ale nad nagraniami popracuj
Poszło zaproszenie - mstfransua
Napisano 26 maja 2011 - 10:34
skypan - zrobiłem sobie diy flycam'a tylko brakuje mi płytki jeszcze
Napisano 26 maja 2011 - 11:52
Nic specjalnego ale na pokazie był 1 z dwóch egzemplarzy na świecie SKODY !!! Gostkowi SKODA proponowała 2 SKODY SUPERB w pełnym wypasie za ten egzemplarz. Miał stanąć w muzeum ;D Pokazana w 3:54 m Fajny człowiek. Szkoda, że wywiadu z nim nie zrobiłem. Porażka 
Napisano 26 maja 2011 - 15:45
A ja zawsze myślałem, że patrzy się na zdjęcia, a nie na to co/kto jest na zdjęciach. Moje zdanie Radek o gejach znasz - przynajmniej z sesji na basenie
. Mimo złudnej stylizacji to Wojtek raczej nie wygląda mi na geja ;]
A co myślicie o czymś takim? http://www.facebook....116985438387408 chodzi mi o opis sesji. Szkoda klawiatury czy wartościowe informację dla innych? Ja osobiście strasznie lubię czytać jak przebiega sesja innych fotografów itp.
edit;
Ok, fajnie
W takim razie będę dalej skrobał nawet jakbym miał pisać tylko dla Ciebie ^^
A co myślicie o czymś takim? http://www.facebook....116985438387408 chodzi mi o opis sesji. Szkoda klawiatury czy wartościowe informację dla innych? Ja osobiście strasznie lubię czytać jak przebiega sesja innych fotografów itp.
edit;
Ok, fajnie
Napisano 26 maja 2011 - 16:01
Fajny opis. Zawsze miło się coś takiego czyta. Konto polubiłem, chętnie poczytam i pooglądam więcej
Napisano 27 maja 2011 - 18:05
Też zaczynałem od właśnie takich zdjęć. 
BTW. Naprawiłem kita, nie życzę nikomu takiej zabawy. ;p Ułamałem jakieś 2 plasticzki i uszkodziłem flex od stabilizacji (wszystko moja wina, ale stabilizację naprawiłem). Aktualnie wszystko działa i trzyma się jak przed rozebraniem.
Śruby i gwinty są źle spasowane w tym obiektywie, trudno było je wykręcić (i wkręcić). Generalnie obiektyw jest skonstruowany trochę jak jednorazówka (np. trzeba bylo odkleic naklejkę z przodu obiektywu, żeby wykręcić tubus, po tym nie wygląda już tak samo estetycznie), ale w końcu to tylko kawałek plastiku... Instrukcja, którą wcześniej podałem jest dobra.
Zamiast 200zł wydałem 67zł.
BTW. Naprawiłem kita, nie życzę nikomu takiej zabawy. ;p Ułamałem jakieś 2 plasticzki i uszkodziłem flex od stabilizacji (wszystko moja wina, ale stabilizację naprawiłem). Aktualnie wszystko działa i trzyma się jak przed rozebraniem.
Śruby i gwinty są źle spasowane w tym obiektywie, trudno było je wykręcić (i wkręcić). Generalnie obiektyw jest skonstruowany trochę jak jednorazówka (np. trzeba bylo odkleic naklejkę z przodu obiektywu, żeby wykręcić tubus, po tym nie wygląda już tak samo estetycznie), ale w końcu to tylko kawałek plastiku... Instrukcja, którą wcześniej podałem jest dobra.
Zamiast 200zł wydałem 67zł.
Napisano 28 maja 2011 - 12:34
hehe Ciężko będzie....
Napisano 31 maja 2011 - 12:30
Gdzie ten lamcza Puszek. Biega po obcych forach, szuka pomocy a ona jest pod ręką
Napisano 01 czerwca 2011 - 21:51
Długo zastanawiałem się nad wyborem aparatu, zdecydowałem się w końcu na Nikona P500, taki kompakt. Dziś go dostałem, [pierwsze fotki i załamka. Albo ja coś nie umiem albo coś z tym aparatem jest nie tak, bo na większości zdjęć jakie zrobiłem na różnych ustawieniach, boki lub rogi zdjęć są jakieś rozmazane. Środek zdjęcia ostry, ale jak się przyjrzeć po bokach to są niewyraźne. Już sam nie wiem czy to może kwestia obiektywu szerokokątnego czy coś nie tak z tym urządzeniem?
Napisano 01 czerwca 2011 - 22:14
Miałem klasycznego TZ1 od Panasa ale jakoś chciałem zmienić stajnię bo Panas nie radzi sobie z szumami powyżej 400, choć nie wiem jak jest w tym co proponujesz. Tak patrzę na tego G1K w tym sklepie, ale coś podejrzanie tani jest. W innych grubo droższy....hmmmmm.
Napisano 02 czerwca 2011 - 17:49
Freyu to raczej wada obiektywu, przymknij przysłonę i problem powinien się zmniejszyć zrób kilka fotek testowych i zamieść bo ciężko cokolwiek powiedzie

Church Mariacki by Sanches90s, on Flickr

Somewhere in India by Sanches90s, on Flickr

Church Mariacki by Sanches90s, on Flickr

Somewhere in India by Sanches90s, on Flickr
Napisano 02 czerwca 2011 - 21:29
Mariacki fajnie uchwycony, bo na pierwszym planie jedna z ikon rynku czyli dorożka
Sprawia to, że fota przestaje być zwykłą fotą pamiątkową.
Ps: 90s, zauważyłeś, że portal 1x.com się - brzydko mówiąc - delikatnie zaczyna ku&wić ?
Ps: 90s, zauważyłeś, że portal 1x.com się - brzydko mówiąc - delikatnie zaczyna ku&wić ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych