Skocz do zawartości

Fotografia

• Nie możesz odpowiedzieć
3889 odpowiedzi w tym temacie

#3061 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów
  • Miejscowość:Burton On Trent

Napisano 06 marca 2012 - 17:35

Dzieki fotek na razie nie będzie bo wszystko co ciekawe to już pokazałem, a pogoda nie najlepsza by czegoś iść szukać
Dołączona grafika

#3062 MTV

Placek

• Niezdecydowani
  • PipPip
  • 219 postów

• BF2 GUID - Jayson

Napisano 06 marca 2012 - 21:48

Cytat

Powiem ci jeszcze że teraz mam zamiar jechać do Polski i robić kurs na operatora żurawia w kraku, więc jak będziesz chciał to możemy na piane wyskoczyć.

Pomysł dobry z realizacja problemów być nie powinno, jeśli termin dogodny. Ja teraz bede chciał zarobić na kurs spawacza, 6000 zł kosztuje więc dośc sporo.

Cytat

Ja żałuje że wybrałem kulturystykę bo jakbym się wkręcił w jakieś sztuki walki to bym coś z tego miał, trochę świata zobaczył, a tak to idę i tyram sam dla siebie i to już 15 lat.
Masz, w wieku 40 latek nie będziesz wrakiem jakich w PL nie mało. Do tego masz siłe by odkręcić słoik.

#3063 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 06 marca 2012 - 22:16

Kupę kasy taki kurs ,Moj chyba około 2000 sie zamknie jutro muszę dzwonić bo mi coś nie odpisują. Mam już jedne papiery w uk zrobione na dźwigi ale nie mam wpisanych typów więc chce w PL dobry papier wyrobić bo tamte zrobił mi zakład . Jaki dokładnie kurs chcesz robić ? Ja na półautoacie robiłem. robota spawacza nie za fajna. Gazy w d*pę dają i idzie się łatwo opalić
Dołączona grafika

#3064 KilleR

Placuch

• Niezdecydowani
  • PipPipPipPip
  • 834 postów

Napisano 06 marca 2012 - 23:00

Takie tam ;)

http://www.airpano.r...la/start_e.html

#3065 m4teuszek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 57 postów

Napisano 06 marca 2012 - 23:19

Jak ja śledzę ten temat to się czasami dołuję kompletnie...Czasu na robienie zdjęć ani na siłownie w ogóle nie mam przez te cholerne studia, tracę codziennie na dojazdy ponad 2h, a zakuwać muszę żeby się utrzymać i tak na prawdę egzystuje na zasadzie nauki... czasami się z kobietą zobaczę ale poza tym to nędza, choć od poniedziałku jakoś dam radę wcisnąc trening i zaczne chodzić te 3x w tygodniu na siłownie... Jeszcze dodatkowo czytając co piszecie nt. 90s to po prostu moje życie jest przy tym takie nudne i nędzne, może jeszcze jestem młody (20lat) ale jak czytam o Twoich podróżach no i oglądam te piękne zdjęcia, pokazujesz po prostu te super miejsca w których byłeś a ja siedzę codziennie w tym jednopokojowym mieszkaniu i kombinuje..jakiekolwiek zdjęcia ostatnio robiłem w wakacje i może wam pokazę coś, powiedzcie co sądzicie o czymś takim. Moja dziewczyna robiła różne potrawki a ja cykałem zdjęcia i jakoś sobie obrabiałem i to jest jeden z przykładów:

Dołączona grafika

a jeszcze przy okazji, 90 czemu żałujesz że nie wybrałeś sztuk walki? Ja trenowałem przez jakiś czas różne typy, z czego najfajniejszy jest boks, a tyranie na siłowni chyba daję mi tyle samo frajdy co boksowaine... wiadomo że o gustach się nie dyskutuje ale nie powinieneś załować siłowni :)

#3066 MTV

Placek

• Niezdecydowani
  • PipPip
  • 219 postów

• BF2 GUID - Jayson

Napisano 06 marca 2012 - 23:32

Niby fajne, ale ja jestem tradycjonalistą i jedzenie... wolę po prostu jeść niż oglądac :/

#3067 m4teuszek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 57 postów

Napisano 07 marca 2012 - 00:35

zaskakujące byłoby gdyby ktoś wolał oglądać zamiast jeść :) Bo zupka była pyszna, ale kiedy ja to jadłem...

#3068 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 07 marca 2012 - 00:40

Mateuszek moje życie wcale takie fajne nie jest i nigdy nie było . Wszystko co mam zawdzięczam ciężkiej pracy i wyrzeczenią..Mówisz że do szkoły masz 2 godziny jazdy. Ja jeździłem 3 by być o 7 na budowie gdzie robiłem do 18 by o 21 być w" domu" domem była piwnica w jednej z dzielnic Aten. Suchy kawał chleba i woda ze szlaufa na budowie. W UK po 10 godzin w pracy budując cały układ gąsienicowy , 1 rolka 40 kilo zębatka 100 i wbijanie pina 10 kg młotem. A po pracy trening i sprawy klanowe.i jedyne co ci mogę powiedzieć to że "Tyle o sobie wiesz na ile cię sprawdzono" i nawet sobie sprawy nie zdajesz do jakiego wysiłku jesteś zdolni gdy sam albo ktoś Cię zmusi. Więc jak chcesz to znajdziesz czas na wszystko co ważne, bo jedyny wróg to własna głowa która rodzi lęki i lenistwo.

Jak z tym dasz sobie radę to ze wszystkim innym też:)
Dołączona grafika

#3069 m4teuszek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 57 postów

Napisano 07 marca 2012 - 09:34

90 zdawałem sobie z tego sprawę :) I jeszcze widzę jak cięzko musiałeś się napracować w życiu, jak ja robiłem na budowie przez pewien okres od 7 do 18 właśnie to dla mnie był to ogromny wycisk. Ale to byl króciutki okres tylko żeby troszkę dorobić a ty tak za***rdalałeś żeby przeżyć to po prostu szacunek ogromny się należy.
A tak napisałem bo wiesz jak to wygląda jak się czyta forum, zdjęcia podróże itp... Ale zdawałem sobie sprawę, że dalej pewnie ciężko zapierdalasz a żeby dojść do tego co masz musiałeś ostro tyrać...

A teraz napiszcie coś o tej zupce brokułowej :D

#3070 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 07 marca 2012 - 19:34

pierwsza fota super. ciekawy kadr,
jak to mówią no pain no gain, ale jeśli mogę ci coś doradzić to rób tą szkołę, i dobre papiery, inwestuj w siebie a osiągniesz dużo więcej jak ja dużo mniejszym wysiłkiem.

A ja 12 będę w PL odpisali mi i robię kurs na operatora żurawia:)) ale się ciesze będą foty z kilkudziesięciu metrów:))

Ten gościu jest świetny:)
cala seria wymiata.

Dołączona grafika

#3071 Beatels

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów
  • Miejscowość:Wieleń

• BF2142 GUID - Beatels

Napisano 07 marca 2012 - 21:19

Jak długo będziesz w Polsce Jakubie?

hehe zawsze sobie przysięgam, że to obejrzę i zawsze zapominam...

EDIT:

Błagam Cie Jakubie i nocną panoramę z żurawia!!
Dołączona grafika

#3072 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 08 marca 2012 - 15:43

Będziemy kombinować najpierw trzeba papier zrobić, w Polsce będę chyba ponad 3 tygodnie, jeszcze nie jestem pewien muszę się wszystkiego dopytać.
bo ten kurs to totalny spontan. wczoraj mi odpowiedzieli a w poniedziałek już zaczynam.
Dołączona grafika

#3073 Beatels

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów
  • Miejscowość:Wieleń

• BF2142 GUID - Beatels

Napisano 08 marca 2012 - 17:21

No to faktycznie spontaniczna decyzja. Cóż, co jak co ale sobie z pewnością poradzisz, kto jak nie ty. A jak papierek zrobisz to pięknie się uśmiechnę i piwkiem uraczę za nocną panoramę miasta. Niestety podjechać się spotkać nie dam rady, chyba, że ogarnę jeden z weekendów. Ale to jeszcze się zgadamy najwyżej. Może jakąś większą ekipą :)
Dołączona grafika

#3074 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 08 marca 2012 - 19:48

Nie wiem jak ten kurs będzie wyglądał, ile dni w tyg. Po ile godzin itp. Ale dam znać jak sie ogarnę i można sie ustawić z paroma plackami
Dołączona grafika

#3075 pu5z3k

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 96 postów

Napisano 09 marca 2012 - 22:44

ja wam się pochwalę moją najnowszą wypocinką w postaci blogaska :)
http://radoslawpusz.pl/blog/

#3076 Ingvarr100th

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 216 postów
  • Miejscowość:Legionowo

Napisano 09 marca 2012 - 23:09

2gie zdjęcie na "nagłówku" (jeśli tak to mogę nazwać) - miażdży!

#3077 Freyu

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 10 marca 2012 - 14:30

Potwierdzam, drugie zdjęcie koks. A ja wstawię takie z dolnej półki w porównaniu z wami wszystkimi. Ale chciałem pokazać bardziej możliwości aparatu, bo ktoś tu kiedyś wspominał że robił zdjęcia aparatem sony HX9 bodajże. Oto ciekawy efekt jaki ten aparat ma, czyli programowo rozwiązane rozmycie tła jak w lustrzance. Oczywiście daleko mu do prawdziwych szkieł, ale to co robi i tak jest spoko jak dla mnie, a przy odrobinie obróbki można sporo wyciągnąć. Poniższe zdjęcie jest akurat bez żadnej obróbki:

http://img138.images.../dsc02551km.jpg

#3078 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 10 marca 2012 - 14:53

faktycznie bardzo godziwie fotki wychodzą
Dołączona grafika

#3079 pu5z3k

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 96 postów

Napisano 11 marca 2012 - 23:33

sezon się kula na nowo ;)
dzisiaj trochę na wariata no ale udało się (chyba ;-) )
1.
Dołączona grafika
2.
Dołączona grafika
3.
Dołączona grafika
4.
Dołączona grafika

http://radoslawpusz.pl/blog/ <- więcej fotek, zapraszam do czytania :) (oglądania ;P )

#3080 skypan

Nowicjusz

• Battlefield 4
  • PipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 13 marca 2012 - 12:24

Jak zaoszczędzić na kosmetykach? Wydać raz a porządnie ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych