Skocz do zawartości

Fotografia

• Nie możesz odpowiedzieć
3889 odpowiedzi w tym temacie

#3041 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów
  • Miejscowość:Burton On Trent

Napisano 03 marca 2012 - 10:55

hahah płodzę w bólach, może jutro jakiegoś fototripa zrobię jak pogoda będzie zacna.
tak poza tym to dziękuje:)

ps. chcesz być gwałcony brutalnie to wejdź sobie na www.1x.com i tam pooglądaj jak wyglądają prawdziwe krajobrazy
Dołączona grafika

#3042 MTV

Placek

• Niezdecydowani
  • PipPip
  • 219 postów

• BF2 GUID - Jayson

Napisano 03 marca 2012 - 12:11

Dzięki tej stronie odstawie RT :>

#3043 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 03 marca 2012 - 12:16

hehehe
na prawdę jedna z lepszych stron jakie widziałem
kolejna fota mam nadzieje że nie przesadziłem z kolorami
Dołączona grafika
Oslo at sunset 2 by Sanches90s, on Flickr
Dołączona grafika

#3044 MTV

Placek

• Niezdecydowani
  • PipPip
  • 219 postów

• BF2 GUID - Jayson

Napisano 03 marca 2012 - 12:49

Ta czerwień chyba zbyt mocno atakuje budynki.

Nie wiedziałem, że w Oslo jest taki typ budownictwa.

#3045 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 03 marca 2012 - 12:58

Tzn jaki typ?
Dołączona grafika

#3046 pu5z3k

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 96 postów

Napisano 04 marca 2012 - 19:21

mata coś ode mnie ;p
Dołączona grafika

#3047 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 04 marca 2012 - 21:00

No no niezła fota i logo w pyte
Dołączona grafika

#3048 Beatels

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów
  • Miejscowość:Wieleń

• BF2142 GUID - Beatels

Napisano 04 marca 2012 - 22:19

Shit... Zdjęcie 90's mnie rozwaliło... Wiem, że się powtarzam, ale co ja kurdę poradzę, że są po prostu świetne, to jest dokładnie to co chciałbym pstrykać, szczęściarzu jeden :D

Fota Virusa super, bardzo mi się podoba te niebieskie światło. Rewelka by była jakbyś machnął ją stojąc na środku ulicy tak, żeby zjazd był centralnie w kadrze, może trochę niżej :D Tylko uważaj na samochody :)

Puszek... jak ty złapałeś ją w locie?:D
Dołączona grafika

#3049 Ingvarr100th

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 216 postów
  • Miejscowość:Legionowo

Napisano 04 marca 2012 - 22:26

Puszek to ze swoim sprzętem wygląda jak Robocop albo Terminator pewnie :P

#3050 pu5z3k

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 96 postów

Napisano 04 marca 2012 - 23:12

czemu tak sądzisz ? :)

Dołączona grafika tu masz mniej wiecej :P

#3051 ozzY_22

Placuch

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1 018 postów

Napisano 05 marca 2012 - 00:03

mniej sprzetu czy wiecej ? :D

#3052 Ingvarr100th

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 216 postów
  • Miejscowość:Legionowo

Napisano 05 marca 2012 - 00:37

Coś mi się wydaje że to jest te mniej ;)

#3053 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 05 marca 2012 - 00:38

Dzięki wielkie Beatles, takie komentarze dodają skrzydeł, choć ja widzę jeszcze dużo pracy w tych moich fotkach. Zwłaszcza jak widzę prace lepszych odemnie. Ale jest kogo gonić i mamy czas:) więc następne bedą lepsze. A ty kupuj sprzęt i do roboty. Ppomożemy ci jak możemy bo fotografia to świetna przygoda i zabawa.
Dołączona grafika

#3054 skypan

Nowicjusz

• Battlefield 4
  • PipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 05 marca 2012 - 06:34

Pusz nie trafiłeś z kamuflażem w porę roku ;) ale rękawiczki masz w pytę. Kiedy jakiś film ze "slida" bo widzę, że się bawisz ?

#3055 pu5z3k

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 96 postów

Napisano 05 marca 2012 - 12:46

sprzętu tu zdecydowanie mniej :P to tylko slider i piątal.

- rękawiczki robocze xDDD bo nie mam żadnych, nigdy nie mogłem się dorobić, wtedy było -21stopni ;) wyświetlacz na sliderze opóźnienie miał około 4-5sek w wyświetlaniu :))
- filmy sliderowe będą jak kupie drugą puchę celuje w 40D albo 1dsmkII, ze względu na ilość klatek jakie trzeba wykonać wole nie katować piątki

#3056 Freyu

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 85 postów

Napisano 05 marca 2012 - 22:09

Heh a ja znów offtopa walnę :) Widzę, że na nogach stare dobre Campusy. Może nie zabójczy model, ale butki naprawdę niezłe. Po górach poganiałem w nich i dobrze się spisały. Ważna sprawa, że podeszwę mają dobrą. Po pierwsze nie ślizgają się na byle czym i chodzi się w nich pewnie. Po drugie jest gruba. Kiedyś będąc na grzybach poczułem jak mnie coś w stopę uwiera, patrzę a tam kawałek gałęzi się wbił, taki dość duży. Przebił podeszwę, ale na szczęście wkładki już nie. Jakbym był w normalnych kaloszkach to noga by była załatwiona jak nic.
Tyle poza tematem, a w temacie to muszę tylko pochwalić panów za doskonałe foty, na które aż miło popatrzeć. Normalnie zazdraszczam umiejętności, wyczucia tematu i w ogóle.
Dołączam do pytania Beatelsa: jekeś panie tego stwora w locie uchwycił?

#3057 Beatels

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

• BF2142 GUID - Beatels

Napisano 05 marca 2012 - 22:35

Powiem Ci 90's, że jako totalny laik nie widzę tam dużo pracy do zrobienia tylko ogrom pracy w to włożonej, na prawdę, niesamowicie szanuję takich hobbystów-rzemieślników, bo to na prawde trzeba czasami poswiecac pół życia aby dojść do tego co się oczekuje. Bawię się w łócznictwo bloczkowe, hobby wymagające niesamowitej ilosci włożonej pracy, najmniejsze bledy widać od razu na tarczy i człowiek sie demotywuje, a rownoczesnie idzie dalej i rzeźbi i rzeźbi umiejętności.

Z kolei Twoje/wasze zapewnienie o pomocy dodaje mi skrzydeł, żeby jednak zacząć, sprzedałem akurat coś dzięki czemu będę mógł kupić aparat i może ze dwa szkiełka ( m42 :) ) i na prawdę bardzo chętnie przyjmę krytykę jak i jaieś miłe słowo, uwierzcie mi nie ma nic lepszego, sami zresztą przez to przechodziliście :) Najgorsze co może się trafić to totalny brak pokory i skromności, ale nie sądzę, że taki się stanę :) Dawajcie wiecej chłopaki :D

Puszku, te 4-5sek opoznienia to i tak nieźle jak na tak licho zakrytą elektronikę, w takiej piździawie, bo pogodą tego nazwać nie można :D Hardcore z ciebie :D
Dołączona grafika

#3058 MTV

Placek

• Niezdecydowani
  • PipPip
  • 219 postów

• BF2 GUID - Jayson

Napisano 06 marca 2012 - 09:34

Cytat

Powiem Ci 90's, że jako totalny laik nie widzę tam dużo pracy do zrobienia tylko ogrom pracy w to włożonej, na prawdę, niesamowicie szanuję takich hobbystów-rzemieślników,

Ja tam Kube bardziej szanuje za charakter, bo ludzi robiących takie zdjęcia jak on jest znacznie więcej niż z takim charakterem, w zasadzie tylko 90s znam jesli chodzi o takie ambicje i samo zaparcie, kulturystyka, teraz fotografia, wszystko na poziomie jaki sam chciałbym osiągnąć :) 90 jak wszystko za co się weźmiesz tak ro***lasz to może za budowanie drug w Polsce się też weź :>

Cytat

Dołączam do pytania Beatelsa: jekeś panie tego stwora w locie uchwycił?
Poczytaj o jego metodach pracy, już pisał jak ważki fotografuje :D

#3059 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów

Napisano 06 marca 2012 - 12:47

Dzięki MTV nic łatwo nie przychodzi, ale najważniejsza jest systematyka i serce.Więc rób coś dobrze albo nie rób wcale.
Ja żałuje że wybrałem kulturystykę bo jakbym się wkręcił w jakieś sztuki walki to bym coś z tego miał, trochę świata zobaczył, a tak to idę i tyram sam dla siebie i to już 15 lat.
Ale jak już się zaczęło to trzeba sumiennie iść dalej by nie stracić tego czasu.
żałuje też że fotografią się tak późno zainteresowałem, choć z drugiej strony nigdy wcześniej nie dałbym rady tego robić bo nie byłoby mnie na to stać.

Niestety musiałem zrezygnować z grania i innych rzeczy bo mi dobry brakowało.

Powiem ci jeszcze że teraz mam zamiar jechać do Polski i robić kurs na operatora żurawia w kraku, więc jak będziesz chciał to możemy na piane wyskoczyć.

Czas zainwestować w dobrą wędkę by grubsze ryby jak do tej pory wyciągać i w końcu otworzyć takie prawdziwe studio by za kilka lat robić to co się w końcu lub a nie jebać po fabrykach i magazynach.

A nasze drogi niech budują niemczy, lepiej dać więcej i niech to jest zrobione jak należy. ale u nas ktoś zarabia na tym syfie i jego corocznym łataniu
Dołączona grafika

#3060 Beatels

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 205 postów

• BF2142 GUID - Beatels

Napisano 06 marca 2012 - 15:59

MTV - Podzielam Twoje zdanie co do charakteru, może świetnie Kuby nie znam, a znam wręcz słabo ale słyszałem, że zapał to coś czego mu odmówić nie można a jak trzeba to i przypierdoli mówiąc krótko.

Jak będziesz 90's w Polsce to daj znać, chętnie wyskoczę się spotkać nawet na chwile jeśli będzie czas :) Poza tym, w końcu się zainteresowałeś fotografią i nie będziesz musiał na starość mówić, że: Pamiętaj wnuczku, lepiej coś zrobić i ewentualnie żałować niż żałować, że się nic nie zrobiło :) Ale kończąc małe offtopowe tworzenie portretu psychologicznego Kuby, to dawaj fotki, bo dzień dzisiaj kiepski a Twoje humor poprawiają :D
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych