Skocz do zawartości

Pluton PL4FC w BF4 Battlelog

10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Iras

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 463 postów

Napisano 12 stycznia 2016 - 20:59

Witam.
Tak to ja :)
Słuchajcie, swego czasu póki jeszcze istniał pluton w BF4 na Battlelogu, ktoś (nieogar admin, nadgorliwy admin: nazywajcie jak chcecie) "wyrzucił" sporo ludzi, którzy byli z nami i grali z nami, mimo, iż mieli coś innego wpisane w tag.
Chciałbym przypomnieć szanownemu gronu administratorom nadgorliwcom czym jest PL4FC, bo może już zapomniał.
Celem jest podnoszenie poziomu gry na serwerze poprzez grę zespołową i wzajemną pomoc. Pluton w BF4 tworzy się po to, aby ludzi grali wspólnie nie tylko pod banderą PL4FC ale i przynależeli do 4FUN-owców. Skupialiśmy siłę graczy 4FUN, i przykro się robi jak widzi się takie jazdy. Ludzi ci byli bardziej związani z innymi ludźmi niż z klanem. Więcej wnieśli i byli dłużej na scenie jak co niektórzy. Cześć z nich była od sceny BF2 a nawet 1942.
W chwili obecnej nie ma Plutony PL4FC na battlelogu BF4. Został skasowany.
Skoro traktujemy się poważnie, chciałbym się dowiedzieć, który był tak uprzejmy i wykasował ponad 10 ludzi z plutony BF4 na battlelogu?
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz im, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanic profesjonaliści...

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Maul

Placek

• Niezdecydowani
  • PipPip
  • 390 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 13 stycznia 2016 - 16:06

Jak ktoś mógł wykasować kogoś z plutonu na battlelogu skoro pluton pl4fc został skasowany?
Swoją drogą, to jeżeli gracz był w klanie oraz w plutonie, to spoko, ale jeżeli był w plutonie a jednocześnie nie składał podania na forum, to czemu miałby tam być? Z tego co mi się wydaje, a tylko mi się wydaje, to jeżeli jest się w plutonie na battlelogu to jednocześnie gra się z tagiem tego plutonu, mam rację? To dlaczego osoba która nie była w klanie, ma grać z tagiem klanu? Irku, kiedyś za czasów BF2 tępiliśmy zachowania niektórych graczy którzy biegali sobie z tagiem placków nawet nie będąc w klanie, coś się zmieniło?

#3 Iras

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 463 postów

Napisano 13 stycznia 2016 - 21:18

Zawsze widziałeś złe strony. Pluton to nie bieganie z tagiem, jestem w innych plutonach i mam ściągnąć tag? Pluton w BF4 to zbieranina ludzi, którzy chcą grać razem, nie myl z bieganiem z tagiem. BF4 to nie czasu BF2 to już całkiem co innego.
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz im, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanic profesjonaliści...

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#4 skypan

Nowicjusz

• Battlefield 4
  • PipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 13 stycznia 2016 - 22:31

Tym nieogarem co rozwiązał pluton na battlelogu to jestem ja. Dla mnie sama idea plutonu jest tożsama z przynależnością do PL4FC. W pewnym momencie idea ta straciła sens. Ludzie gdzieś się porozłazili z takich czy innych powodów. Mi to wsio ryba gdzie kto jest bo nikt nikogo na siłę nie trzyma. Stwierdziłem, że pluton w obecnej formie jest bez sensu i postanowiłem go opuścić. Niestety jako założyciel plutonu (nie opiekun, admin czy cholera co tam jeszcze) nie mogłem tego zrobić bez uprzedniego wywalenia wszystkich.
Teraz pewnie pytanie - to dlaczego ten pluton założyłem ? Z prostego powodu. Swego czasu opiekunem był Troper, który nie miał premium. Premium dawało możliwość tworzenia plutonów. I tu jest odpowiedź. Teraz pewnie każdy może to zrobić. Nie wiem i nie wnikam.

Co do samego Battlefield-a.
Battlefield w plackach zakończył się w 2-ce. Później były jakieś podrygi utrzymania kolejnych tytułów w plackach. Obecnie jest to fikcja. Proszę nie mieć do nikogo żalu. To placki nie nadążyły za BF-em a właściwie zarząd za Battlelogiem zostawiając nas samych sobie. Obecnie tworzymy grupę ludzi skupionych wokół Battleloga (tu wyrażam swoją opinię by była jasność) a nie PL4FC. Tag raczej został z sentymentu.Przynajmniej u mnie. Obecnie jestem bez plutonu lecz z tagiem w "niku" i jakoś nie ciągnie mnie obecnie by do kogoś się przyłączać. Nie jest to potrzebne bo jest lista znajomych. Gdzie ? Na Battleogu.

Obecnie mam (chyba :P ) jeszcze paru znajomych na Battlelogu. Mimo, że w paru kwestiach sporo nas dzieli to nie widzę problemu dalej z nimi grać i rozmawiać. Jakieś głupie teksty z mojej czy z drugiej strony nic tu nie zmienią. Nie napinam się zbytnio i nadal darze identyczną sympatyjką wszystkich znajomych. Śmiem twierdzić, że obecna sytuacja wyjdzie nam ogólnie na zdrowie. I PL4FC i osobom z Battleloga. Czas na zmiany. Paru "emerytów" nie utrzyma BF-a tu na forum. 4-ce zostało parę miesięcy. Na jesień wychodzi 5-ka. Czas na zmiany. Jak będzie trzeba to zdejmę TAG bez fochów.

Pozdrawiam Skypan.

#5 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów
  • Miejscowość:Burton On Trent

Napisano 14 stycznia 2016 - 00:04

Ja też ciskam z tagiem w Armie III, to dopiero bezsensu bo tam nie ma ani jednego placka:)
Dołączona grafika

#6 skypan

Nowicjusz

• Battlefield 4
  • PipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 14 stycznia 2016 - 00:17

Wyświetl postUżytkownik 90s dnia 14 stycznia 2016 - 00:04 napisał

Ja też ciskam z tagiem w Armie III, to dopiero bezsensu bo tam nie ma ani jednego placka:)
Bo stary "pierdzioch jesteś" ;) PL4FC to pewna idea :) Mi pasi ale trochę zalatuje betonem.

#7 90s

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 366 postów
  • Miejscowość:Burton On Trent

Napisano 14 stycznia 2016 - 10:34

Lepszy beton jak regipsy ;)
Dołączona grafika

#8 Hetman

Vice Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPip
  • 869 postów
  • Miejscowość:Wrocław

Napisano 14 stycznia 2016 - 15:57

Ja mam podwójny w Cs, jeden z konta steam, drugi żeby w razie co grupę zaznaczalo. Jak piątka jest z jednego klanu to zamiast nazwy terroryści jest nazwa klanu.

#9 Maul

Placek

• Niezdecydowani
  • PipPip
  • 390 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 14 stycznia 2016 - 16:13

Wyświetl postUżytkownik 90s dnia 14 stycznia 2016 - 00:04 napisał

Też mam, i nie jest to bez sensu :/

Wyświetl postUżytkownik Hetman dnia 14 stycznia 2016 - 15:57 napisał

Ja mam podwójny w Cs, jeden z konta steam, drugi żeby w razie co grupę zaznaczalo. Jak piątka jest z jednego klanu to zamiast nazwy terroryści jest nazwa klanu.
I zawsze jest z tego beka :D

#10 Iras

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 463 postów

Napisano 14 stycznia 2016 - 20:38

Wyświetl postUżytkownik Maul dnia 14 stycznia 2016 - 16:13 napisał

Też mam, i nie jest to bez sensu :/
I zawsze jest z tego beka :D

Tak bo ja mówie o plutonie a nie o tagu. Wracając do tematu chętnie poczekam na odpowiedź tego co usunął ludzi, nie mylić z rozwiązaniem przez Skypana

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#11 skypan

Nowicjusz

• Battlefield 4
  • PipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 15 stycznia 2016 - 00:41

Się powtórzę. Ja wywaliłem ludzi co doprowadziło do rozwiązania plutonu na battlelogu. Nikt inny. Ja. skypan.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych