sekcjia cs'a?
Rozpoczęty przez Tussek, 13 lutego 2012 - 15:59
15 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 lutego 2012 - 15:59
Skoro klan nareszczcie zaczyna przechodzić na tryb 4fun może warto ?
o be, *****! or not to be!
Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?
Co za ponury absurd... Żeby o życiu decydować za młodu, kiedy jest się kretynem?
Napisano 13 lutego 2012 - 17:00
Pora na sekcje w bierki !
Napisano 13 lutego 2012 - 17:49
DOKŁADNIE!
Napisano 13 lutego 2012 - 19:56
A może tak zacznijcie coś w końcu grać... 500 sekcji zakładacie a na serwerach Was nie widać bo Was leją...
Napisano 13 lutego 2012 - 20:39
mowisz o sobie?
Napisano 13 lutego 2012 - 20:47
Mam propozycje od innego gamingu bf3, więc mogę zawinąć manatki i sobie iść grać, gdzie będę miał skład ,ale po co? Chyba nie ma w tym nic złego, że w moim wypadku chcę po prostu zmienić barwy w grze, w którą i tak gram ze stałym składem, co w przypadku tego klanu i jakiejkolwiek dywizji jest niemożliwe. Killer, nie wiem po co brałeś sekcje BF3 jak nic z nią nie robisz, poszedłeś sobie do innego klanu i teraz masz pretensje do wszystkich, że chcą zrobić coś nowego w klanie. Pomijając fakt, że z tego co wczoraj słyszałem w klanie ma być totalne 4fun. Tyle ode mnie.
Napisano 13 lutego 2012 - 21:11
Ja brałem ?
Nic z nią nie robię bo od premiery nie zebrała się grupa chętnych żeby grać. Gram z teamem który GRA to co mnie interesuje a nie tłucze na publikach. tyle.
Napisano 13 lutego 2012 - 22:32
Już zaczynacie kłótnie?
Revenant i Tussek: łapcie- mnie jutro po 14.
Revenant i Tussek: łapcie- mnie jutro po 14.

Napisano 14 lutego 2012 - 22:04
Które chca grac na esl ale nie ma opiekuna sekcji tytulu czyli Ciebie Killer.
youtube.com//f0rteka | facebook.com/f0rteka | MOHerowy Beret | https://www.youtube....h?v=6HKyqxS2FUI
Napisano 14 lutego 2012 - 22:50
Mianuje cie fortek nowym opiekunem tytułu.
Napisano 14 lutego 2012 - 23:41
jak dzieci
CHYBA TY... yyyyyyyy
Napisano 15 lutego 2012 - 10:12
Czyżby flejm?

Dodam tylko, że propozycja zakładania nowych sekcji wcale nie oznacza, że one wszystkie powstaną. To są na razie PROPOZYCJE.
Dlatego nie mogę zrozumieć tych wszystkich tekstów typu "kolejna sekcja", "nie macie w co grać", "99999 sekcji a nikt nie gra".
Tak narzekacie, że "tyle sekcji jest, po co następne", to raczej zapytam się, tyle sekcji jest...nieaktywnych, po co one nadal są?
Idealnym przykładem jest MoH i BF2. Prócz okazjonalnego odpalenia gry, nikt w to już nie gra.
Dodam tylko, że propozycja zakładania nowych sekcji wcale nie oznacza, że one wszystkie powstaną. To są na razie PROPOZYCJE.
Dlatego nie mogę zrozumieć tych wszystkich tekstów typu "kolejna sekcja", "nie macie w co grać", "99999 sekcji a nikt nie gra".
Tak narzekacie, że "tyle sekcji jest, po co następne", to raczej zapytam się, tyle sekcji jest...nieaktywnych, po co one nadal są?
Idealnym przykładem jest MoH i BF2. Prócz okazjonalnego odpalenia gry, nikt w to już nie gra.
"He who fights and runs away, lives to fight another day; but he that is in battle slain, will never rise to fight again."
Napisano 07 marca 2012 - 13:40
Odwieżam temat. Na dzisiaj mam pełny team w cs'a. Śmigamy esla oraz planujemy wyjazdy na lany, pytanie brzmi czy dało by rade nosić bawy PL4FC??
link do mojego profilu:http://www.esl.eu/pl/player/5468691/ a gram z nimi zaledwie 2dzień.
Pozdr.
link do mojego profilu:http://www.esl.eu/pl/player/5468691/ a gram z nimi zaledwie 2dzień.
Pozdr.
Napisano 03 czerwca 2012 - 17:49
Witam,
A czy bedziecie może grali w CS GO? Interesuje mnie gra 4fun, bez spinki, najlepiej z nieco starszymi graczami. Gralem nieco w 1.6. Mam dostep do bety CS GO i nie jest zle. Najwiecej "klanowek" rozegralem w CoD4. Chetnie bym popykal w CS GO jakies esl, versusy itp.
To jak?
A czy bedziecie może grali w CS GO? Interesuje mnie gra 4fun, bez spinki, najlepiej z nieco starszymi graczami. Gralem nieco w 1.6. Mam dostep do bety CS GO i nie jest zle. Najwiecej "klanowek" rozegralem w CoD4. Chetnie bym popykal w CS GO jakies esl, versusy itp.
To jak?
One shot, one kill. No luck, just skill.
"Don't cry like bitch when you fill the pain"
"Don't cry like bitch when you fill the pain"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych