Nie mam i nie lubie, a i tak wątpie czy dodadzą taką sekcje bo ostatni normalny post w tym temacie był prawie 3 lata temu xdd
Propozycja dywizji cod4
Rozpoczęty przez SiweK, 20 czerwca 2011 - 18:25
47 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 listopada 2014 - 20:35
Napisano 21 listopada 2014 - 21:37
Ale ja za siebie powiedzialem :c
Napisano 22 listopada 2014 - 21:14
To CoD4 jest tez na Steamie? 
Nie wiem, mam pierwszą wersję pudełkową do dziś i chętnie bym popykał, wrócił na stare śmiecie, bo to pierwsza i jak na razie ostatnia strzelanka, która mnie tak pochłonęła
Nie wiem, mam pierwszą wersję pudełkową do dziś i chętnie bym popykał, wrócił na stare śmiecie, bo to pierwsza i jak na razie ostatnia strzelanka, która mnie tak pochłonęła
Nie każde złoto jasno błyszczy; Nie każdy błądzi kto wędruje; Nie każdą siłę starość zniszczy; Korzeni w głębi lód nie skuje.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Kto jest większym głupcem: głupiec, czy głupiec, który za nim podąża?
-----------------------------------------------------------------------------------------
Napisano 25 listopada 2014 - 08:18
Podobno trwa dyskusja w innym temacie również na temat dywizji COD4 czy mógłbym dostać prawo pisania tam?
Nie każde złoto jasno błyszczy; Nie każdy błądzi kto wędruje; Nie każdą siłę starość zniszczy; Korzeni w głębi lód nie skuje.
Napisano 13 kwietnia 2015 - 02:07
Wow,ten klan jeszcze istnieje.Boziu^^
Podczas rozpakowywania sie w trakcie przeprowadzki,dziewczyna wyjęła z pudla stara koszulkę kupiona w 2008[w sumie kiedyś już ją odkopałem].Nawet topik jeszcze jest..Wpadlem zobaczyc co sie dzieje.
Widze,ze kilka byczkow zatesknilo za gra,w ktora przegralismy kilka tysiecy godzin;)
Odkopalem stare konto,niestety zbanowane.Cosmy nawykrecali te kilka lat temu?
jbc to czasem bywam na starym xfie zyklon123...
...mam zainstalowanego,dzialajacego coda4.ah genialne wspomnienia najlepszych lat
Podczas rozpakowywania sie w trakcie przeprowadzki,dziewczyna wyjęła z pudla stara koszulkę kupiona w 2008[w sumie kiedyś już ją odkopałem].Nawet topik jeszcze jest..Wpadlem zobaczyc co sie dzieje.
Widze,ze kilka byczkow zatesknilo za gra,w ktora przegralismy kilka tysiecy godzin;)
Odkopalem stare konto,niestety zbanowane.Cosmy nawykrecali te kilka lat temu?
jbc to czasem bywam na starym xfie zyklon123...
...mam zainstalowanego,dzialajacego coda4.ah genialne wspomnienia najlepszych lat
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych