Nowy dział: How To
Rozpoczęty przez RL89, 23 stycznia 2010 - 18:32
16 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 stycznia 2010 - 18:32
Czy byłaby taka możliwość, aby dodać nowy dział/kategorię HowTo, w której można będzie pisać drobne "poradniki" na wykonanie czegoś, ulepszenie? Każdy zapewne zna sposoby na różne rzeczy, którymi mógłby się podzielić. Głównie moje założenia to tematyka komputerowa, ale wcale nie musi się do niej ograniczać. W temacie podawalibyśmy najważniejsze informacje czego będzie dotyczyć dana porada i do jakiej sekcji należy. Np. "[Win7] Generowanie losowego hasła dostępu"
Proszę o opinię ...
Proszę o opinię ...
"He who fights and runs away, lives to fight another day; but he that is in battle slain, will never rise to fight again."
Napisano 23 stycznia 2010 - 19:43
Napisano 23 stycznia 2010 - 19:44
Wg. mnie przydałby się taki dział. Przynajmniej nie trzeba będzie szukać poradnika (jak ustawić Mumble, albo co dopisać do skrótu do BF'a itp.) po całym Forum.
Napisano 23 stycznia 2010 - 19:53
podbijam, tez jestem za
Napisano 23 stycznia 2010 - 20:12
No ale w sumie jest Software i hardware
Napisano 23 stycznia 2010 - 21:30
jestem za, a zajcu chodzi o poradniki typu jak podkręcić xxxxxx sprzęt lub coś podobnego
Napisano 23 stycznia 2010 - 22:40
Ja tez jestem za, RL good Idea
Bla bla...
Napisano 23 stycznia 2010 - 23:50
Użytkownik PAKA.com dnia 23 stycznia 2010 - 23:38 napisał
Popieram.Zastanie utworzony.W Hyde Parku.
Stop Spam MODE ON
Stop Spam MODE ON
Hyde Park? A nie Off Topic? W hyde parku powstają tematy, a tu chodziło o dział takim jakim jest np. HydePark. Bez zbędnych postów, tylko HowTo...
"He who fights and runs away, lives to fight another day; but he that is in battle slain, will never rise to fight again."
Napisano 24 stycznia 2010 - 00:03
Wg. mnie to bardziej pasuje > Zainteresowania > HowTo
A za to > Zainteresowania > Inne jest do posprzątania bo wygląda lekko jak śmietnik. Ni to zainteresowania, ni to zwykłe pytanie w stylu "COD czy BF?" albo "szukam noclegu" (o... to jest niezłe hobby
)
A za to > Zainteresowania > Inne jest do posprzątania bo wygląda lekko jak śmietnik. Ni to zainteresowania, ni to zwykłe pytanie w stylu "COD czy BF?" albo "szukam noclegu" (o... to jest niezłe hobby
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty