Prośba do odważnych moderatorów
Rozpoczęty przez die_hard, 06 lutego 2009 - 12:28
16 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 lutego 2009 - 12:28
Juz wczesniej z Irkiem rozmawialem na ten temat. Denerwujace jest to, ze nie chce Wam sie nawet swoim nickiem podpisac w edytowanym poscie (ja nie musze wiedziec co znaczy "m." czy "k." . Pomijam fakt, ze (skoro forum ma byc tak dokladnie modowane) kazda edycje, zamkniecie tematu, usuniecie posta, powinniscie uzasadniac SWOIM postem, a nie edycja posta delikwenta. Juz na forum bf.pl bylo paru takich , ktorzy nie potrafili moderowac. Mam nadzieje, ze skoro chcecie zeby userzy trzymali jakies standardy, to wy tez bedziecie.
Mam jeszcze prosbe, zeby ten odwazny mod, ktory dal mi ostrzezenie (z reszta na moja prosbe) sie ujawnil.
EDIT: Jeszcze jedno: Czy moderatorzy musza swa "przeza***istosc" pokazywac edytujac posty nawet wtedy , kiedy nie chca ingerowac w jego tresc? Czy to normalne, zeby odpisywac w temacie o motoryzacji w moim poscie, a nie swoim postem? co to ma byc?
Mam jeszcze prosbe, zeby ten odwazny mod, ktory dal mi ostrzezenie (z reszta na moja prosbe) sie ujawnil.
EDIT: Jeszcze jedno: Czy moderatorzy musza swa "przeza***istosc" pokazywac edytujac posty nawet wtedy , kiedy nie chca ingerowac w jego tresc? Czy to normalne, zeby odpisywac w temacie o motoryzacji w moim poscie, a nie swoim postem? co to ma byc?
Mój nick w Xbox Live : hardypl zapraszam do wspólnej gry:)
Napisano 06 lutego 2009 - 12:45
Tu się niestety muszę zgodzić. Ze wszystkim, co zostało napisane 
A warna dostałeś od rika (kliknij w procenty to ci wyskoczy okienko), na swoją prośbę jak już sam zauważyłeś
Myślę, że za jakieś 2 tygodnie ci zdejmie to ostrzeżenie
A warna dostałeś od rika (kliknij w procenty to ci wyskoczy okienko), na swoją prośbę jak już sam zauważyłeś
Napisano 06 lutego 2009 - 12:56
Również się pod tym podpisuje, osobiście mnie denerwuje jak ktoś mi coś dopisuje w moim poście. Szczególnie taki jeden osobnik który to nagminnie robi zwany Pierwszeństwo Prawem Pisania
Napisano 06 lutego 2009 - 12:58
wycofuje to co napisalem z ostrzezeniem ( w momencie, ktorym kliknalem te procenty wywalilo mi blad i sadzilem, ze po prostu to nie dziala (to moj pierwszy warn
) reszte podtrzymuje.
Mój nick w Xbox Live : hardypl zapraszam do wspólnej gry:)
Napisano 06 lutego 2009 - 13:35
Poczulem sie wywolany do tablicy wiec wtrace swoje 3 grosze.
// K. to Krop. - K., uzywam tego w dziale rekrutacji i informujac o warnach za tresci wypisane na forum. Nie ingeruje w posty klanowiczow w inny sposob.
Usuwanie postow:
w dziale rekrutacji, gdy odbiegaja od tego do czego dzial zostal przeznaczony.
Usunalem rowniez watek Smitera, jako, ze stracil sens i racje bytu po usunieciu zawartosci pierwszego postu przez autora i na jego prosbe.
Wywalilem rowniez 2 posty z ogloszeniami komercyjnymi, jako, ze to forum to nie miejsce na taki spam.
Koniec spowiedzi, jesli sa jakies komentarze odnosnie tego to z checia poslucham.
// K. to Krop. - K., uzywam tego w dziale rekrutacji i informujac o warnach za tresci wypisane na forum. Nie ingeruje w posty klanowiczow w inny sposob.
Usuwanie postow:
w dziale rekrutacji, gdy odbiegaja od tego do czego dzial zostal przeznaczony.
Usunalem rowniez watek Smitera, jako, ze stracil sens i racje bytu po usunieciu zawartosci pierwszego postu przez autora i na jego prosbe.
Wywalilem rowniez 2 posty z ogloszeniami komercyjnymi, jako, ze to forum to nie miejsce na taki spam.
Koniec spowiedzi, jesli sa jakies komentarze odnosnie tego to z checia poslucham.
Napisano 06 lutego 2009 - 14:26
Jeżeli podoba mi się post i Twoje Hondy,to po co mam nabijać sobie post jak mam opcję edytowania.
Zwłaszcza,że nie miałem zamiaru Cię urazić i nie napisałem nic złego.OK usuwam i bardzo przepraszam.
Nie będę już się więcej tłumaczył,nie robię nigdy zbędnych edycji lub wpisów w czyichś postach.
Zamierzam pozostać przy swoim sposobie pracy jako moderatora forum.
Ralfik....do mnie piejesz koguciku??To pisz wprost..osobniku,BTW..beznadziejne rozwinięcie skrótu PPP.
//PPP=PAKA
Zwłaszcza,że nie miałem zamiaru Cię urazić i nie napisałem nic złego.OK usuwam i bardzo przepraszam.
Nie będę już się więcej tłumaczył,nie robię nigdy zbędnych edycji lub wpisów w czyichś postach.
Zamierzam pozostać przy swoim sposobie pracy jako moderatora forum.
Ralfik....do mnie piejesz koguciku??To pisz wprost..osobniku,BTW..beznadziejne rozwinięcie skrótu PPP.
//PPP=PAKA
Napisano 06 lutego 2009 - 14:34
wg. mnie wystarczy że zrobicie spis ogólny skrótów typu :
PPP= PAKA
K. = Krop.
Jak ktoś tu siedzi 2 miechy to już wie kto jest kto ale taki nowy rekrut może się pogubić
to jedynie z myślą o nich można by takie coś zrobić.
pozdrawiam "edytorów"
PS. mnie tam Wasza wena nie przeszkadza. Czasami wtrącicie coś śmiesznego, innym razem mądrego
tylko na plus
Ozzi takie pytanie - po cholere piszesz 2 razy to samo
??
PPP= PAKA
K. = Krop.
Jak ktoś tu siedzi 2 miechy to już wie kto jest kto ale taki nowy rekrut może się pogubić
pozdrawiam "edytorów"
PS. mnie tam Wasza wena nie przeszkadza. Czasami wtrącicie coś śmiesznego, innym razem mądrego
Ozzi takie pytanie - po cholere piszesz 2 razy to samo
Napisano 06 lutego 2009 - 15:11
Taaa to zróbmy ogólną listę nicków edycji (bo mi sie osobiscie tez zdarza edytowac swoje posty zeby nie nabijac niepotrzebnie licznika).
A potem wszystkie dac w jednym poscie (przyklejonym) w ogłoszeniach. Dla dobra innych.
PPP= PAKA
K. = Krop.
Ozz! = ozzi
A potem wszystkie dac w jednym poscie (przyklejonym) w ogłoszeniach. Dla dobra innych.
PPP= PAKA
K. = Krop.
Ozz! = ozzi
Napisano 06 lutego 2009 - 15:26
Jaaa, w ogóle podpisujcie sie kodem zero-jedynkowym... Ale dużo roboty podpisać się pełnym nickiem...
Napisano 06 lutego 2009 - 16:26
Ja uważam, skoro ciężko się podpisać swoim własnym nickiem to albo go zmienić na stałe na 1-2 literowy albo zrezygnować z funkcji komisarza, mod itd.
Jeżeli tak ciężko jest pisać cały swój nick to jakim cudem daje się rade moderatować?
ale pocisnąłeś bofir0...miedzy oczy normalnie//PPP
//edycja Widzę, że nie wyłapałeś szkolnej hiperboli :{
Jeżeli tak ciężko jest pisać cały swój nick to jakim cudem daje się rade moderatować?
ale pocisnąłeś bofir0...miedzy oczy normalnie//PPP
//edycja Widzę, że nie wyłapałeś szkolnej hiperboli :{
Napisano 06 lutego 2009 - 16:31
A ja strasznie lubię jak się ktoś dopisuje w moim poście i nie wiem w czym wam to przeszkadza... Jeszcze jakimś kolorkiem to jest git 
Poluzować poślady
Poluzować poślady
"He who fights and runs away, lives to fight another day; but he that is in battle slain, will never rise to fight again."
Napisano 06 lutego 2009 - 16:56
RL prawi prawdę, ja lubię dopisy Wujaszka Paki w moich postach. Ale co Wy tu w ogóle modzicie xD
Podpisują się, jak im się podoba, a może pełnym nazwiskiem mają się podpisywać? Dodając imię matki i ojca, stan cywilny, miejsce urodzenia i adres zamieszkania? To by w ogóle ułatwiło sprawę z edycją...
Podpisują się, jak im się podoba, a może pełnym nazwiskiem mają się podpisywać? Dodając imię matki i ojca, stan cywilny, miejsce urodzenia i adres zamieszkania? To by w ogóle ułatwiło sprawę z edycją...
Napisano 06 lutego 2009 - 17:58
Fakt faktem, że dla nowych (a i ja miałem swojego czasu problem z rozszyfrowaniem niektórych inicjałów) mogą te podpisy nie być do końca zrozumiałe. Ale już pies to trącał. Bardziej mnie denerwuje dopisywanie się do postów zamiast napisanie własnego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty