Skocz do zawartości

PLAZMA TV

• Zamknięty Temat jest zamknięty
37 odpowiedzi w tym temacie

#21 Rimmorn

Placuch

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 948 postów

Napisano 06 lutego 2007 - 01:20

xD zelem pod prysznic xD z tego co ja sie orietuje to poprostu plazma po okreslonym czasie zdycha (wypala sie) i trzeba nowy TV kupowac :P
Dołączona grafika

#22 Iras

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 463 postów

Napisano 06 lutego 2007 - 10:03

Wyświetl postUżytkownik ziemiak dnia 05-02-2007 - 23:48 napisał

hmmm nie zrozumiałem, wodą ją uzupełniają czy czym...
zostawiie to bez komentarza
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz im, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanic profesjonaliści...

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#23 Infinity_23

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 363 postów
  • Miejscowość:Unknown

Napisano 06 lutego 2007 - 10:30

Wyświetl postUżytkownik ziemiak dnia 05-02-2007 - 18:13 napisał

wyższości silnika diesel'a nad benzynowym.

ziemniak teraz to przeginasz!!!!prosze sie !!! niestety teraz sa takie czasy iz diesel jest lepszy od benzynki...primo oszedniejszy i mocniejszy przyklad Audi Q7 V12 (diesel) !!!Mercedes G-Klasse 400 cdi V8 ,Audi A8 4.2 Diesel ,to jest tylko poczatek tego!!!!wiec jak cos napiszesz to moze poszukaj na necie co i jak!!!Teraz robia Takie Diesle ze sa niekiedy 100 razy lepsze od benzynki!!!

a wracajac do topicu ...kupuj LCD´ka lub poczekaj na tv ledowe......ale najlepszym rozwiazaniem bedzie biala sciana.....rzutnik....

#24 Gość_ziemiak_*

• Goście

Napisano 06 lutego 2007 - 11:21

Wyświetl postUżytkownik Infinity_23 dnia 06-02-2007 - 09:30 napisał

ziemniak teraz to przeginasz!!!!prosze sie !!! niestety teraz sa takie czasy iz diesel jest lepszy od benzynki...primo oszedniejszy i mocniejszy przyklad Audi Q7 V12 (diesel) !!!Mercedes G-Klasse 400 cdi V8 ,Audi A8 4.2 Diesel ,to jest tylko poczatek tego!!!!wiec jak cos napiszesz to moze poszukaj na necie co i jak!!!Teraz robia Takie Diesle ze sa niekiedy 100 razy lepsze od benzynki!!!

a wracajac do topicu ...kupuj LCD´ka lub poczekaj na tv ledowe......ale najlepszym rozwiazaniem bedzie biala sciana.....rzutnik....

Nie ziemniak tylko ziemiak... ;]

A po drugie, powiedz które święta są lepsze ?? A może są tacy którym odpowiada bardziej benzyniak ?? Co mam na necie znaleźć, że ile ludzi tyle preferencji??

LCD na LED'ach już są od ponad roku w sprzedaży także, jak będzie chciał taki kupić to nie musi na nic czekać.

Co do kolegów irek1981pol i Vandal_PL bez komentarza ;]

#25 Infinity_23

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 363 postów
  • Miejscowość:Unknown

Napisano 06 lutego 2007 - 11:35

ja nie porownuje swiat...tylko benzyna vs diesel....i tyle.... sa ludzie co wybiara benzynke lub diesla.

ale w statystykach diesle sa lepsze od benzyn...masz przyklady..i tyle mamy 21 wiek i to idzei do przodu i nic tego nie zmieni.....dobra koniec offtopu...

#26 Gość_ziemiak_*

• Goście

Napisano 06 lutego 2007 - 11:54

Wyświetl postUżytkownik Infinity_23 dnia 06-02-2007 - 10:35 napisał

ale w statystykach diesle sa lepsze od benzyn...masz przyklady..i tyle mamy 21 wiek i to idzei do przodu i nic tego nie zmieni.....dobra koniec offtopu...

Ty lubisz zielony kolor inni lubią czerwony a jeszcze inni czarny... dla jednych (nawet w statystykach) jest lepszy diesel dla innych nie...

Są to inne technologie, które mają swoje wady i zalety tak samo jak w przypadku plazm czy LCD, są w końcu jeszcze tv tylnoprojekcyjne i rzutniki...

Sens w tym, że każdy ma swoje preferencje i powinien wybierać wg nich.

#27 Iras

Emeryt Clan Leader

• Zarząd
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2 463 postów

Napisano 06 lutego 2007 - 14:47

ziemiaczku teraz to przeginasz pale, sam powiedziales czym uzupelniac "woda" czy starasz byc dowcipny? to jakos tobie nie wychodzi. co ma piernik do wiatraka? podpowiem tyle samo liter i nic wiecej, wiec twoje wywody i docinki sa smieszne, On chce aby doradzic a ty sobie jaja urzadzasz, pomysl najpierw nad opowiedzia a pozniej daj ją.
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz im, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanic profesjonaliści...

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 s1d

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 64 postów

Napisano 06 lutego 2007 - 14:50

plazmy sie szybko wypalaja.... obejrzysz meczyk to sie przekonasz jak po 90 minutach ogladania przelaczysz na inny kanal a znaczek Eurosport'u pozostanie..... plazma to przezytek... teraz to tylko LCD

#29 Cnotek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 14 postów
  • Miejscowość:Mielec

Napisano 06 lutego 2007 - 15:40

Wyświetl postUżytkownik s1d dnia 06-02-2007 - 13:50 napisał

plazmy sie szybko wypalaja.... obejrzysz meczyk to sie przekonasz jak po 90 minutach ogladania przelaczysz na inny kanal a znaczek Eurosport'u pozostanie..... plazma to przezytek... teraz to tylko LCD

no to chyba sa jakies 2 rodzaje plazmy bo ja akurat na swojej tak nie mam a ojciec mecze oglada po 5-6 godzin dziennie na jednym kanale:)

e: oczywiscie nie znam sie zbytnio na telewizorach i nie moge polecic ani plazmy ani lcd jedynie pisze jakie mam doswiadczenia po uzywaniu:)

#30 Gość_ziemiak_*

• Goście

Napisano 06 lutego 2007 - 16:32

Wyświetl postUżytkownik irek1981pol dnia 06-02-2007 - 13:47 napisał

ziemiaczku teraz to przeginasz pale, sam powiedziales czym uzupelniac "woda" czy starasz byc dowcipny? to jakos tobie nie wychodzi. co ma piernik do wiatraka? podpowiem tyle samo liter i nic wiecej, wiec twoje wywody i docinki sa smieszne, On chce aby doradzic a ty sobie jaja urzadzasz, pomysl najpierw nad opowiedzia a pozniej daj ją.

Docinki?? jak najbardziej to było żałosne i takie miało być.

Ja nikomu nie chcę docinać, jeżeli tak to odebrałeś to przepraszam, powiedz tylko skąd się biorą Twoje informacje na temat:

"tylko wez pod uwage ze za ok latka bedziesz musial uzupelnic plazme, a to wydalek ok 3000"

No i jeszcze cenę podajesz ...

#31 Maciejo

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 206 postów
  • Miejscowość:Słupca (izba wytrzeźwień)

Napisano 06 lutego 2007 - 16:57

Ehh dajcie spokój.... Diesel czy benzyna?? Benzyna a dlaczego bo nie ma ścigaczy na rope :P nie ma rozmowy co jest lepsze.. wszystko ma wady i zalety.... dla jednego jedna zaleta przykrwya każdą wade, a dla kogoś innego odwrotnie... więc nie wiem po co ta kłutnia...

A tak wogóle... Co to jest plazma?? bo z tego co mi wiadomo jest to stan skupienia jak np płomień ognia... ale jak takie cossię wypala, alba napełnia to nie wiem....

Tu jest rozmowa LCD czy PLAZMA.... wiem że to HP ale to nie znaczy że macie robić sobie wjazdy na siebie...
Piłeś-nie jedź, nie piłeś-wypij :D

Robota to głupota... Picie to jest życie ;]

#32 Fireworkss

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 29 postów
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 09 lutego 2007 - 19:14

60s wlasnie wracam z zakupow z Złotych Tarasów w Wawie i znalazlem TV wsam raz dla ciebie nawet zrobilem fotke :mrgreen: :mrgreen:

Dołączona grafika

#33 60s

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 18 postów
  • Miejscowość:a dokąd ;]

Napisano 09 lutego 2007 - 19:31

do W-wy troche mi daleko [ 500 km ] bydzie :mrgreen:. Cena zwala z nóg i to dosłownie :shock: :D .

Co to za zestaw. TV Plazma czy LCD + tuner cyfrowy + DvD blurey. Cena pewnie taka High bo Blu rey jest.

Ale ile ten sam Panasonic :P

CO do TV, który chce kupić nie będzie w stołowym ale u mnie w pokoju o wymiarach 3.5m2 na 3.5 m2

#34 Fireworkss

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 29 postów

Napisano 09 lutego 2007 - 19:42

Wyświetl postUżytkownik 60s dnia 09-02-2007 - 18:31 napisał

Co to za zestaw. TV Plazma czy LCD + tuner cyfrowy + DvD blurey. Cena pewnie taka High bo Blu rey jest.

Ale ile ten sam Panasonic :P

Ceny masz na fotce TV Plazma 319,999 PLN a Blu-Ray 5,999 PLN TV jesli dobze pamietam ma ok. 108 cali.

#35 60s

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 18 postów
  • Miejscowość:a dokąd ;]

Napisano 10 lutego 2007 - 00:00

a gdzie ja se włoże te 108 cali LOL. TV spoko.

#36 Fireworkss

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 29 postów

Napisano 10 lutego 2007 - 08:32

Wyświetl postUżytkownik 60s dnia 09-02-2007 - 23:00 napisał

a gdzie ja se włoże te 108 cali LOL. TV spoko.
Ja tam nie wiem gdzie go wloze ale ide dzis zagrac w totka, i jak tylko odbiore wygrana to go kupuje :mrgreen:

#37 s1d

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 64 postów

Napisano 11 lutego 2007 - 22:44

Lepiej poczekaj uzbieraj wiecej kasy i kup sobie dobry projektor i tyle...

#38 Volf_PL

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 263 postów
  • Miejscowość:Olsztyn

• BF2 GUID

Napisano 13 lutego 2007 - 04:14

Trzeba mieć nieźle poprzestawiane, żeby wyłożyć 320k na telewizor. Za 1000zł można kupić kineskopowy i do podstawowych zadań będzie idealny. Oszczędzimy 319k, więc chyba się opłaca ;P

Kończąc offtop, na telewizorach za bardzo się nie znam, ale czytałem, że teraz lepiej jest zainwestować w LCD.
Dołączona grafika
BF2: Volf_PL

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych