http://www.proline.pl/sklep.php?n=logitech...tura-dla-graczy
tym razem klawiatura
Rozpoczęty przez ENVIVE, 17 listopada 2008 - 13:45
53 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 stycznia 2009 - 12:58
Według kogo ta, czy inna klawa jest najlepsza. Kto to określa, bo chyba nie gracze ?
. To, że w sklepie ktoś napisze, że to najlepszy wybór dla gracza to jakoś mnie nie przekonuje.
Napisano 11 stycznia 2009 - 10:20
#44 Gość_M@TH3V_*
Napisano 11 stycznia 2009 - 19:28
NA C*** PŁACIĆ ZA KLAWIATURĘ 300zł!!! ???

Co ona mi da czego nie da mi np:
http://www.agito.pl/przewodowe/logitech-in...962.325880.html ???
Na co podświetlane fikusne klawisze, zeby sobie walic?
Anty poślizgowe klawisze? LOL? Na plstikach komus ręce się ślizgają ; o?

A juz najlepsi są ci co jada na p4 i 9550 radonie + 1GB ram i kupują taka klawiature ;/
Co ona mi da czego nie da mi np:
http://www.agito.pl/przewodowe/logitech-in...962.325880.html ???
Na co podświetlane fikusne klawisze, zeby sobie walic?
Anty poślizgowe klawisze? LOL? Na plstikach komus ręce się ślizgają ; o?

A juz najlepsi są ci co jada na p4 i 9550 radonie + 1GB ram i kupują taka klawiature ;/
#46 Gość_M@TH3V_*
Napisano 12 stycznia 2009 - 21:07
Wejdź w photoshopa, i popracuj na myszy za 100zl i na myszy za te 300zl ;] Na g9 chocby ktorego cena jest bliska 300 bedziesz mial nie porównywalnie lepsza kontrole niz na myszy x750 bf ;]
Wejdz teraz do worda na kalwiaturze za 300zl i na klawie za 100, bedzie roznica? Zadna, bo nie placisz tu za ergonomie, tylko za:
lcd
wtyczki
usb
klawisze slitasne kolorowe, podświetlane
any poslizgowe klawisze...
szybkosc reakcji... w wrodzie baardzo przydatna.
W myszy duzo placisz za laser :>
Wejdz teraz do worda na kalwiaturze za 300zl i na klawie za 100, bedzie roznica? Zadna, bo nie placisz tu za ergonomie, tylko za:
lcd
wtyczki
usb
klawisze slitasne kolorowe, podświetlane
any poslizgowe klawisze...
szybkosc reakcji... w wrodzie baardzo przydatna.
W myszy duzo placisz za laser :>
Napisano 12 stycznia 2009 - 22:51
Moja mysz to Tuscani Optic Machine, jest tak rzadko spotykana, że nawet w google nie znajdziecie, jak się nie mylę, mam ją z Biedronki.
Klawiatura zaś http://www.9sekund.pl/klawiatury/klawiatur...-linea-usb.html.
Więcej niż 50 zł za klawiaturę, czy mysz bym nie dał.
Dwie takie i 1GB DDR więcej.
EDIT:
Założę się, że z myszą za 300zł nie grał bym lepiej w BF czy inne tałatajstwo niż z tą za 50 zł, to samo się tyczy klawiatury, po co supergiga szybkość reakcji, jeszcze k***ików w oczach się dostanie, za przeproszeniem.
Prostota, styl i kolorowe diodki, to mi wystarczy
Klawiatura zaś http://www.9sekund.pl/klawiatury/klawiatur...-linea-usb.html.
Więcej niż 50 zł za klawiaturę, czy mysz bym nie dał.
Dwie takie i 1GB DDR więcej.
EDIT:
Założę się, że z myszą za 300zł nie grał bym lepiej w BF czy inne tałatajstwo niż z tą za 50 zł, to samo się tyczy klawiatury, po co supergiga szybkość reakcji, jeszcze k***ików w oczach się dostanie, za przeproszeniem.
Prostota, styl i kolorowe diodki, to mi wystarczy
Napisano 12 stycznia 2009 - 23:30
Mysz jest najważniejsza dla gracza. Bez niej można sobie grać na konsoli, /lub jakiś radiowych myszach/
Kto to poczuł ten wie.
Dla mnie najlepsza jest g9. Czułość zmieniasz sobie łatwym kliknięciem na myszce /szczególnie przydatne przy przesiadaniu się do pojazdu/
Co do klawiatury mam nadzieję że 20 klawiszy ustawionych w kólko jest świetne. Kwestia pogrania dwóch tygodni i każdą bardziej skomplikowaną akcję bez żadnych konfigów robisz 2 razy szyciej /kwestia przyzwyczajenia/
Osobiście żadnych bajerów nie używam oprócz że moja g9 zmienia barwy na niebieskie podczas uruchomionych bf-ów.
A teraz ----- wiem że to nie to miejsce na to ale co myślicie o tym
http://vr-zone.com/articles/the-zii-myster...8.html?doc=6408
Jak by było zainteresowanie możemy otworzyć wątek z nowinkami
Pozdrawiam Jabool
Kto to poczuł ten wie.
Dla mnie najlepsza jest g9. Czułość zmieniasz sobie łatwym kliknięciem na myszce /szczególnie przydatne przy przesiadaniu się do pojazdu/
Co do klawiatury mam nadzieję że 20 klawiszy ustawionych w kólko jest świetne. Kwestia pogrania dwóch tygodni i każdą bardziej skomplikowaną akcję bez żadnych konfigów robisz 2 razy szyciej /kwestia przyzwyczajenia/
Osobiście żadnych bajerów nie używam oprócz że moja g9 zmienia barwy na niebieskie podczas uruchomionych bf-ów.
A teraz ----- wiem że to nie to miejsce na to ale co myślicie o tym
http://vr-zone.com/articles/the-zii-myster...8.html?doc=6408
Jak by było zainteresowanie możemy otworzyć wątek z nowinkami
Pozdrawiam Jabool
#49 Gość_M@TH3V_*
Napisano 12 stycznia 2009 - 23:53
Wątek był, ale przepadł w HP 
Osobiście cos ogarne na stronie głownej, ale po maturach i klasyfikacji, teraz mam szał bał łał łał.
Osobiście cos ogarne na stronie głownej, ale po maturach i klasyfikacji, teraz mam szał bał łał łał.
Napisano 30 stycznia 2009 - 20:30
Hmm kupiłem
pierwsze wrażenie fajna, nie powala.
Wygląd spoko, plastik sie błyszczy? /po co to komu/ ciężka /dobrze/, klawisze dobrze wywarzone /to duży plus/. Czcionka na klawiszach sucha i krzywo namalowana. Pad z boku wzbudzający moje podniecenie /rewelka/ to jest to!!!!.
Po włączeniu standard /swieci się, klawisze trochę lepiej wyglądają/ ale ciągle żal. Instrukcji prawie nie ma, !ale ma programik z przygotowanymi układami klawiatur do popularnych gierek /ponad 150/ nieźle. Bf2 obłożenie jest wydaje się fajne więc do gry.
1h Lipa w pień nie mogę grać palce lataja mi z przyzwyczajenia jak na normalnej klawiaturze !!!!lipa.
2h przestawiłem klawisze aby dostosować ją do palców dużo lepiej ale wciąż lipa
3h /używania oczywiście/ spuchła mi ręka nie mogę grać /główna przyczyna dwa przyciski pod kciukiem!! wielkie obciążenie i trzeba się do tego przyzwyczaić/
2dzień dużo lepiej /zmienieone kilka ustawień klawiatury/rewelacyjne rozwiązanie klawiszy:
- strzałki są są bardzo płaskie
- kalwisze obok są duże i trochę nad poziomem sztrzałek
- następne klawisze są okrągłe i wypukłe /bardzo łatwo trafić w odpowiedni klawisz/
Pozdrawiam Jabool
pierwsze wrażenie fajna, nie powala.
Wygląd spoko, plastik sie błyszczy? /po co to komu/ ciężka /dobrze/, klawisze dobrze wywarzone /to duży plus/. Czcionka na klawiszach sucha i krzywo namalowana. Pad z boku wzbudzający moje podniecenie /rewelka/ to jest to!!!!.
Po włączeniu standard /swieci się, klawisze trochę lepiej wyglądają/ ale ciągle żal. Instrukcji prawie nie ma, !ale ma programik z przygotowanymi układami klawiatur do popularnych gierek /ponad 150/ nieźle. Bf2 obłożenie jest wydaje się fajne więc do gry.
1h Lipa w pień nie mogę grać palce lataja mi z przyzwyczajenia jak na normalnej klawiaturze !!!!lipa.
2h przestawiłem klawisze aby dostosować ją do palców dużo lepiej ale wciąż lipa
3h /używania oczywiście/ spuchła mi ręka nie mogę grać /główna przyczyna dwa przyciski pod kciukiem!! wielkie obciążenie i trzeba się do tego przyzwyczaić/
2dzień dużo lepiej /zmienieone kilka ustawień klawiatury/rewelacyjne rozwiązanie klawiszy:
- strzałki są są bardzo płaskie
- kalwisze obok są duże i trochę nad poziomem sztrzałek
- następne klawisze są okrągłe i wypukłe /bardzo łatwo trafić w odpowiedni klawisz/
Pozdrawiam Jabool
Napisano 17 lutego 2009 - 17:34
Ja ostatnio nabyłem Lycose, mirror edition, kosztowała 265zl.
Jest owszem i fajna ale nie czuje roznicy takiej wielkiej jak skok z normalnej myszy na Deathaddera!
Wiec zaqp drogiej klawy nie jest az takim dobrym pomyslem.
Jest owszem i fajna ale nie czuje roznicy takiej wielkiej jak skok z normalnej myszy na Deathaddera!
Wiec zaqp drogiej klawy nie jest az takim dobrym pomyslem.
Napisano 18 lutego 2009 - 08:00
potwierdzam, przejście z klawy (by vobis...) na G11 jakoś tak zbyt wiele nie dało

Mówcie mi dżudo albo Kacper :)
Napisano 18 lutego 2009 - 08:24
Mam takie malutkie pytanko skoro rozmawiamy o kupnie klawiatur.
Mam do sprzedania klawiature ZBOARD + nakładka do gry ( BF 2 ) jesli ktoś byłby zainteresowany to dać znać.
Mam do sprzedania klawiature ZBOARD + nakładka do gry ( BF 2 ) jesli ktoś byłby zainteresowany to dać znać.
WIĘC CHODŻCIE!!!!!!!!!!!
Pokażcie na co was stać!!!
Zgotuje wam piekło,które się nie skończy,aż wasze zycie zostanie zabrane!!!!!!!!!!!
Pokażcie na co was stać!!!
Zgotuje wam piekło,które się nie skończy,aż wasze zycie zostanie zabrane!!!!!!!!!!!
Napisano 18 lutego 2009 - 12:58
Użytkownik Jabool dnia 12-01-2009 23:31 napisał
Mysz jest najważniejsza dla gracza. Bez niej można sobie grać na konsoli, /lub jakiś radiowych myszach/
Kto to poczuł ten wie.
Kto to poczuł ten wie.
A co do klawiatur to mam tu cos swojskiego, żołnierze moi mili:
A tu coś co działa;)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty