Warning: Illegal string offset 'html' in /usr/home/pl4fc/domains/forum.pl4fc.net/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 370 WASZE FOTKI I WYMIARY - Polish 4Fun Clan :: Forum - strona 39
←  HydePark

Polish 4Fun Clan :: Forum

»

WASZE FOTKI I WYMIARY

- zdjęcie Ryba 13 kwi 2009

Ua, Ralfiiiiiik... :P
Odpowiedz

- zdjęcie 4TK 13 kwi 2009

Ryba zdjecie Ralfika juz jest na forum ( zdjecia z LANu w POZNANiu na kazdm wyglada jakby spal , PAKA Mial taka mocna lampe dlatego ) wystarczy poszukac a Wilka latwo na naszej klasie znalesc ale ze jest wstydliwy to zrobilem to za niego . Najwyzej mi sie dostanie opieprz :D :P
Odpowiedz

Ależ ja wiem, jak wygląda Ralfik, zdjęcia z lana widziałam, ale te jego policzki... Po prostu urocze. :D
Odpowiedz

- zdjęcie Smiter 13 kwi 2009

Eeeee myślałem, że Rybcia coś wrzuciła ;)
Odpowiedz

Smit, jak jesteś taki chętny, to możemy się prywatnie dogadać... ;> ;) :P
Odpowiedz

Gość_kiepski^^gracz_* 15 kwi 2009

Hmm wstawię swoje aktualne zdjęcie , bo nikt ostatnio mnie nie widział niop.Wiem że roztargany ale śpieszyło mi sie na plan zdjęciowy , no i lizak musiałbyć letko zużyty więc miałem go w buźce :DDD .

Dołączona grafika

A tak serio to ta morda jest moja , ovcorse obok BRABUSa GLK niop :DDD >>

Dołączona grafika
up AMI 2009

@down poniedziałkowy spacer wielkanocny xD
Dołączona grafika

pozdr
kiepski
Odpowiedz

- zdjęcie Ryba 15 kwi 2009

Uważam, że jesteś bardzo podobny do Szmita (zdjęcie Szmita w jego sygnaturce... :P).

Niekum jaki... smukły... :DD ;)
Odpowiedz

- zdjęcie PAKA.com 15 kwi 2009

Schudłeś biedaku..za dużo biegasz po Karkandzie....;p
Odpowiedz

Pakaaaaaaaa, cwaniaku, pokaaaaa swoje! :P
Odpowiedz

Witam

Dołączona grafika

Hmm po konsultacji z autorką zdjęcia , zinterpretowałem to zdjecie tak " Jakaś młoda kobieta pod wpływem impulsu lub nałogu ?? , próbuje ukraść szynę tramwajową w celu dalszej odsprzedaży na nie opodal leżącym złomowisku.Środki pieniężne uzyskane w ten sposób przeznaczy na zakup znacznej ilości napojów typu >> "Nalewka truskawkowa" (pytałem "wisniowej" nie lubi ^^) .Pozostałości pieniężne prześlę o ile będzie w stanie ^^ na konto dramicha.."

Wyżej wymieniony post jest tylko i wyłącznie formą żartu.Osoby w nim wymienione nie sa osobami nieistniejącymi .Jeśli ktoś poczuje się urażony , najmocniej przepraszam.^^

pozdr
kiepski
Odpowiedz

- zdjęcie PAKA.com 15 kwi 2009

A macie.....

Dołączona grafika
Odpowiedz

Takim oto sposobem Paka rozwalił mnie na cały dzień... :DD :DD :DD
Odpowiedz

- zdjęcie Seba 15 kwi 2009

To fejk jakis ;p
Odpowiedz

Tej PPP co ty tam kładziesz do buźki lewą rączką niop xD
Odpowiedz

Poległam i kwiczę... :DDD

Noooo! Skoro Pakulina się zmobilizowała, to muszę docenić jej wysiłek... :P

1) Muszę Tuszynowi udowodnić, że tory są całe i zdrowe (tamto zdjęcie jest stare, to jest z zeszłego roku, ale wszystko wygląda po staremu - patrzcie jakie cacko jeździ po Wawie ;)). I nie - kurna, to nie jest moje miejsce pracy - zawodowo nie mam z tym nic wspólnego. Każdy ma jakiegoś hopla, ot co. ;)

Dołączona grafika

2) Wiem, że was zawiodłam... Niestety nie wyglądam lepiej od Tuszyna... :( Z dedykacją dla Wujaszka Paki, który dał fotce zielone światło... :P

Dołączona grafika

3) A tu coś dla Seby (który zresztą już to widział) i wszystkich panów spragnionych damskiej golizny. Chcecie akty? Macie akty... :DDD

Dołączona grafika

Więcej grzechów nie pamiętam. Za wszystkie grzechy bardzo żałuję. Proszę o pokutę i rozgrzeszenie... (czy jakoś tak to szło... :P)

W zamian umieszczę za jakiś czas listę swoich żądań (terrorystycznych). ;)

P.S. Tylko odzywajcie się do mnie jeszcze czasem, ok? :(
Odpowiedz

- zdjęcie Slayer 15 kwi 2009

A czemu mielibysmy sie nie odzywac ?? ;) ja swoja fotke mam w profilu ale niedługo wrzucę jeszcze bardziej aktualna ;p

btw a na tych zdjęciach to naprawde ty Ryba?? xd
Odpowiedz

Nie, moja 50-letnia ciotka... ;)
Odpowiedz

Hmm co nie co zasłoniłaś to dobrze , dużo u nas małolatów GJ .Jak zdjęcie z pomnikiem to chociaż mogłoby być z warszawską syrenką bo to ryba przecie :DDD
Odpowiedz

Pani w kąpieli nie wystarczy? :( Ok, specjalnie dla Ciebie następnym razem zrobię z Syrenką. :P
Odpowiedz

Jak dzisiaj umrę, to już wiadomo przez kogo... Winowajców będzie dwóch (fajne szlaczki...) - choć Paka będzie tym ważniejszym... :DD
Odpowiedz