WASZE FOTKI I WYMIARY
4TK
13 kwi 2009
Ryba zdjecie Ralfika juz jest na forum ( zdjecia z LANu w POZNANiu na kazdm wyglada jakby spal , PAKA Mial taka mocna lampe dlatego ) wystarczy poszukac a Wilka latwo na naszej klasie znalesc ale ze jest wstydliwy to zrobilem to za niego . Najwyzej mi sie dostanie opieprz
Ryba
13 kwi 2009
Ależ ja wiem, jak wygląda Ralfik, zdjęcia z lana widziałam, ale te jego policzki... Po prostu urocze.
Gość_kiepski^^gracz_* 15 kwi 2009
Hmm wstawię swoje aktualne zdjęcie , bo nikt ostatnio mnie nie widział niop.Wiem że roztargany ale śpieszyło mi sie na plan zdjęciowy , no i lizak musiałbyć letko zużyty więc miałem go w buźce
.
A tak serio to ta morda jest moja , ovcorse obok BRABUSa GLK niop
>>

up AMI 2009
@down poniedziałkowy spacer wielkanocny xD

pozdr
kiepski
A tak serio to ta morda jest moja , ovcorse obok BRABUSa GLK niop

up AMI 2009
@down poniedziałkowy spacer wielkanocny xD

pozdr
kiepski
Ryba
15 kwi 2009
Uważam, że jesteś bardzo podobny do Szmita (zdjęcie Szmita w jego sygnaturce...
).
Niekum jaki... smukły...
Niekum jaki... smukły...
Witam

Hmm po konsultacji z autorką zdjęcia , zinterpretowałem to zdjecie tak " Jakaś młoda kobieta pod wpływem impulsu lub nałogu ?? , próbuje ukraść szynę tramwajową w celu dalszej odsprzedaży na nie opodal leżącym złomowisku.Środki pieniężne uzyskane w ten sposób przeznaczy na zakup znacznej ilości napojów typu >> "Nalewka truskawkowa" (pytałem "wisniowej" nie lubi ^^) .Pozostałości pieniężne prześlę o ile będzie w stanie ^^ na konto dramicha.."
Wyżej wymieniony post jest tylko i wyłącznie formą żartu.Osoby w nim wymienione nie sa osobami nieistniejącymi .Jeśli ktoś poczuje się urażony , najmocniej przepraszam.^^
pozdr
kiepski

Hmm po konsultacji z autorką zdjęcia , zinterpretowałem to zdjecie tak " Jakaś młoda kobieta pod wpływem impulsu lub nałogu ?? , próbuje ukraść szynę tramwajową w celu dalszej odsprzedaży na nie opodal leżącym złomowisku.Środki pieniężne uzyskane w ten sposób przeznaczy na zakup znacznej ilości napojów typu >> "Nalewka truskawkowa" (pytałem "wisniowej" nie lubi ^^) .Pozostałości pieniężne prześlę o ile będzie w stanie ^^ na konto dramicha.."
Wyżej wymieniony post jest tylko i wyłącznie formą żartu.Osoby w nim wymienione nie sa osobami nieistniejącymi .Jeśli ktoś poczuje się urażony , najmocniej przepraszam.^^
pozdr
kiepski
Tej PPP co ty tam kładziesz do buźki lewą rączką niop xD
Ryba
15 kwi 2009
Poległam i kwiczę... 
Noooo! Skoro Pakulina się zmobilizowała, to muszę docenić jej wysiłek...
1) Muszę Tuszynowi udowodnić, że tory są całe i zdrowe (tamto zdjęcie jest stare, to jest z zeszłego roku, ale wszystko wygląda po staremu - patrzcie jakie cacko jeździ po Wawie
). I nie - kurna, to nie jest moje miejsce pracy - zawodowo nie mam z tym nic wspólnego. Każdy ma jakiegoś hopla, ot co. 

2) Wiem, że was zawiodłam... Niestety nie wyglądam lepiej od Tuszyna...
Z dedykacją dla Wujaszka Paki, który dał fotce zielone światło... 

3) A tu coś dla Seby (który zresztą już to widział) i wszystkich panów spragnionych damskiej golizny. Chcecie akty? Macie akty...

Więcej grzechów nie pamiętam. Za wszystkie grzechy bardzo żałuję. Proszę o pokutę i rozgrzeszenie... (czy jakoś tak to szło...
)
W zamian umieszczę za jakiś czas listę swoich żądań (terrorystycznych).
P.S. Tylko odzywajcie się do mnie jeszcze czasem, ok?
Noooo! Skoro Pakulina się zmobilizowała, to muszę docenić jej wysiłek...
1) Muszę Tuszynowi udowodnić, że tory są całe i zdrowe (tamto zdjęcie jest stare, to jest z zeszłego roku, ale wszystko wygląda po staremu - patrzcie jakie cacko jeździ po Wawie

2) Wiem, że was zawiodłam... Niestety nie wyglądam lepiej od Tuszyna...

3) A tu coś dla Seby (który zresztą już to widział) i wszystkich panów spragnionych damskiej golizny. Chcecie akty? Macie akty...

Więcej grzechów nie pamiętam. Za wszystkie grzechy bardzo żałuję. Proszę o pokutę i rozgrzeszenie... (czy jakoś tak to szło...
W zamian umieszczę za jakiś czas listę swoich żądań (terrorystycznych).
P.S. Tylko odzywajcie się do mnie jeszcze czasem, ok?
Slayer
15 kwi 2009
A czemu mielibysmy sie nie odzywac ??
ja swoja fotke mam w profilu ale niedługo wrzucę jeszcze bardziej aktualna ;p
btw a na tych zdjęciach to naprawde ty Ryba?? xd
btw a na tych zdjęciach to naprawde ty Ryba?? xd
Hmm co nie co zasłoniłaś to dobrze , dużo u nas małolatów GJ .Jak zdjęcie z pomnikiem to chociaż mogłoby być z warszawską syrenką bo to ryba przecie
Ryba
15 kwi 2009
Pani w kąpieli nie wystarczy?
Ok, specjalnie dla Ciebie następnym razem zrobię z Syrenką.
Ryba
15 kwi 2009
Jak dzisiaj umrę, to już wiadomo przez kogo... Winowajców będzie dwóch (fajne szlaczki...) - choć Paka będzie tym ważniejszym...