Dostępy do forum
Rozpoczęty przez Krop., 23 września 2008 - 06:58
15 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 września 2008 - 07:36
Heh, wczoraj sprawe szelixa juz poruszalem z Dj i chyba juz jest normalnie w zbanowanych.
Napisano 23 września 2008 - 08:28
Dokladnie. Tez mialem poruszyc ten temat ale Krop mnie uprzedzial.
Dla mnie jak ktos jest zbanowany to wogole nie powinno mu sie forum otwierac.
Jezeli dobrze pamietam to chyba jakis inny zbanowany wypowiadal sie ostatnio w HP.
Chociaz glowy uciac nie dam;)
Dla mnie jak ktos jest zbanowany to wogole nie powinno mu sie forum otwierac.
Jezeli dobrze pamietam to chyba jakis inny zbanowany wypowiadal sie ostatnio w HP.
Chociaz glowy uciac nie dam;)
Napisano 23 września 2008 - 11:53
Jeśli zauważycie takie rzeczy to piszcie do mnie. Możliwe że mamy do czynienia z błędem forum.
Napisano 23 września 2008 - 12:25
A czy Shad a.k.a. Hyper jest zbanowany na forum? Pomimo usunięcia z klanu udziela sie dosyc często.
Napisano 23 września 2008 - 15:01
Użytkownik Krop. dnia 23-09-2008 07:45 napisał
To jeszcze sprawa dostepu do forum ogolne - uwazam, ze dla zarejestrowanych uzytkownikow nie bedacych czlonkami klanu nalezy dac dostep "read only". Beda mogli sledzic co sie dzieje na scenie poszczegolnych dywizji, bez mozliwosci postowania.
.. a co z prostowaniem? Czasami mozecie miec o cos do mnie pretensje.. wtedy to chyba juz tylko pm'ka?
Napisano 23 września 2008 - 19:49
Ogólne to powinno być miejsce tylko dla klanowiczów gdzie będą mogli sobie pogadać o wszystkim co z grą związane.
A nie tak jak ostatnio, że wypowiadają mi się na tematy czysto klanowe osoby z poza klanu, do tego ktoś edytuje topic i zamieszcza wypowiedz nie związaną z niczym osoby z innego klanu.
Ogólne jest to miejsce gdzie pierzemy brudy i omawiamy sprawy ważne i czysto klanowe , a to się robi w domowym zaciszu.
I to za sprawą 2142 zmieniliśmy te dostępy, bo chłopaki czuli się że nawet u siebie nie mogą pogadać bez ingerencji osób trzecich.
Co jest jak najbardziej uzasadnione
To nie forum publiczne tylko klan.a w większości jedynym tematem dla ogółu jest rekrutacja, nic więcej
A nie tak jak ostatnio, że wypowiadają mi się na tematy czysto klanowe osoby z poza klanu, do tego ktoś edytuje topic i zamieszcza wypowiedz nie związaną z niczym osoby z innego klanu.
Ogólne jest to miejsce gdzie pierzemy brudy i omawiamy sprawy ważne i czysto klanowe , a to się robi w domowym zaciszu.
I to za sprawą 2142 zmieniliśmy te dostępy, bo chłopaki czuli się że nawet u siebie nie mogą pogadać bez ingerencji osób trzecich.
Co jest jak najbardziej uzasadnione
To nie forum publiczne tylko klan.a w większości jedynym tematem dla ogółu jest rekrutacja, nic więcej
Napisano 24 września 2008 - 10:54
Słuchajcie - zaczyna robić się niezły bajzel z tymi dostępami. Proponuje, żeby jedna osoba się tym zajęła, mogę to być nawet ja. Bo potem są problemy chociażby przy tworzeniu nowych działów - nie wiadomo co komu pokazać, a komu ukryć 
Dlatego fajnie by było jakbyś 90s, na przykład, napisał wszystkie działy z forum i przy nich grupy, które coś w nich mogą. Grupy wypisać po przecinku, a uprawnienia zaznaczyć kolorami (np. pomarańczowy - grupa widzi dział i może pisać, niebieski - grupa widzi dział i może czytać, nie może pisać, czerwony - grupa tylko widzi dział, nie może przeczytać w nim żadnego tematu i nie może odpowiadać). Naturalnie, grupy które nawet mają nie widzieć danego działu pomijamy.
Dlatego fajnie by było jakbyś 90s, na przykład, napisał wszystkie działy z forum i przy nich grupy, które coś w nich mogą. Grupy wypisać po przecinku, a uprawnienia zaznaczyć kolorami (np. pomarańczowy - grupa widzi dział i może pisać, niebieski - grupa widzi dział i może czytać, nie może pisać, czerwony - grupa tylko widzi dział, nie może przeczytać w nim żadnego tematu i nie może odpowiadać). Naturalnie, grupy które nawet mają nie widzieć danego działu pomijamy.
Napisano 07 października 2008 - 07:34
Kolejny post napisany przez zbanowanego: http://forum.pl4fc.net/index.php?s=&sh...ost&p=63102
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty