Fotografia
90s
29 wrz 2013
nie wydaje mi się by to była dobra zamiana dla ciebie.
Twój jakby nie patrzeć ma lepszą matryce wyświetlacz itp itd bo to stosunkowo nowa konstrukcja. a 40 to już bardzo stara puszka
weź porównaj sobie te dwa aparaty na samplach by wiedzieć jak sobie radzą z wysokim ISO
Twój jakby nie patrzeć ma lepszą matryce wyświetlacz itp itd bo to stosunkowo nowa konstrukcja. a 40 to już bardzo stara puszka
weź porównaj sobie te dwa aparaty na samplach by wiedzieć jak sobie radzą z wysokim ISO
Face775
05 paź 2013
zostałem przy swojej puszce głownie dlatego ze ma opcje kręcenia filmów a mam kilka pomysłów na timelapsa
Face775
06 paź 2013
Ze zdjęć ? Ja bardziej myślałem nad nagraniem np. 80 minutowego filmu i go potem przerobić na np. 3 minutowy
pu5z3k
06 paź 2013
90s
07 paź 2013
Puszek co ty znowu sobie wkręciłeś?
Twój problem to że zamiast uciekać od fotografii to powinieneś w nią uciekać.
Foty kapitalne jak zrezygnujesz kiedykolwiek z tego to ci maskę sklepie:)
ja mam jedno pytanie tylko, co mam zrobić by też takie robić?
pozdro bracie i rób dalej swoje
Twój problem to że zamiast uciekać od fotografii to powinieneś w nią uciekać.
Foty kapitalne jak zrezygnujesz kiedykolwiek z tego to ci maskę sklepie:)
ja mam jedno pytanie tylko, co mam zrobić by też takie robić?
pozdro bracie i rób dalej swoje
pu5z3k
07 paź 2013
niestety fotografia z pasji przerodzila sie w przeklenstwo, moze jak się odtruje wroce do cykania
Face775
16 paź 2013
6 zdjecie Jak uzyskać efekt takeigo nieba? jakie szło jaka ogniskoawa jaki czas jaka przysłona? 
Do kupienia Tylko i wyłącznie pod zamkiem w Lublinie w cenie 300 zł wraz z obiektywem 50mm f/1.8 futerałem lampką błyskową itp
a Swoją drogą kto rozszyfruje podpięty obiektyw ? xD

Canon by Wspaku, on Flickr

Do kupienia Tylko i wyłącznie pod zamkiem w Lublinie w cenie 300 zł wraz z obiektywem 50mm f/1.8 futerałem lampką błyskową itp

90s
26 paź 2013
Dobra lepsza fota leci.
Szukam nar azie jakieś dobrej miejscówki by go porządnie obstrzelać.

Chrysler 300c Bentley body-kit by Sanches90s, on Flickr
Szukam nar azie jakieś dobrej miejscówki by go porządnie obstrzelać.

Chrysler 300c Bentley body-kit by Sanches90s, on Flickr
90s
27 paź 2013
Wiem wiem ale nic lepszego na razie nie znalazłem . For będzie wiecej jak coś na tło mocnego znajdę
90s
28 paź 2013
jo mom dwo ale pokoż foty to obodom i dom znoć bo może jeden cep bydzie chciał kłupić
skypan
29 paź 2013
Jakie szkło w tym Zenicie ? Generalnie szukam 35mm ze światłem min 2.0. Bagnet nieistotny, koniecznie sterowanie przysłoną z obiektywu lub poprzez popychacz, MF.