Fotografia
90s
18 lis 2014
Ostatnia sesja z czerwonym kaputrkiem
Dzielne dziecko w nieciekawych warunkach w cienkich ciuszkach kilka godzin dzielnie walczyło.
Little Red Riding Hood 1 by Sanches90s, on Flickr
Dzielne dziecko w nieciekawych warunkach w cienkich ciuszkach kilka godzin dzielnie walczyło.
Little Red Riding Hood 1 by Sanches90s, on Flickr
V3nom
18 lis 2014
Ale bez przesady xd Znaczy zdj jest boskie xdd tylko ta dziewczynka jest straszna :CCC
90s
03 sty 2015
Little Red Riding Hood 2 by Sanches90s, on Flickr
Little Red Riding Hood 3 by Sanches90s, on Flickr
Little Red Riding Hood 4 by Sanches90s, on Flickr
Little Red Riding Hood 5 by Sanches90s, on Flickr
Three Wrecks by Sanches90s, on Flickr
loneliness by Sanches90s, on Flickr
Fish bones by Sanches90s, on Flickr
Neist Point sunrise by Sanches90s, on Flickr
Lighthouse by Sanches90s, on Flickr
Freyu
06 sty 2015
No widzę, że nawet jak zajrzę tu co pół roku to się nie zawiodę! Zdjęcia maxior! Naprawdę super 90s! Oby tak dalej! Czego życzę w Nowym Roku! Oczywiście wszystkim fociarzom życzę jak najwięcej udanych zdjęć!
90s
06 sty 2015
Dzięki Frayu jak widzisz już tylko ja coś tutaj wrzucam i to już raczej z nawyku jak z sensu tego robienia. Co zresztą widać po postach i ich datach.
Elgol by Sanches90s, on Flickr
Elgol by Sanches90s, on Flickr
Face775
09 sty 2015
90s
21 lut 2015
Scotland Isle Of Skye 3 by Sanches90s, on Flickr
Micro-macro world by Sanches90s, on Flickr
Little Red Riding Hood 5 by Sanches90s, on Flickr
SC mountain by Sanches90s, on Flickr
90s
13 mar 2015
Dzięki a Ty M@T co z fotkami? z tego co pamiętam to też się wkręcałeś w to hobby
MTV
14 mar 2015
Ja teraz studia dzienne + praca + crossfit + fbw + rower, więc na nic innego czasu nie ma obecnie
90s
22 mar 2015
no to faktycznie ostro masz:)
Neist Point sunrise 2 by Sanches90s, on Flickr
Skye by Sanches90s, on Flickr
Great Wall by Sanches90s, on Flickr
Neist Point sunrise 2 by Sanches90s, on Flickr
Skye by Sanches90s, on Flickr
Great Wall by Sanches90s, on Flickr
Freyu
28 mar 2015
Stanowczo zgadzam się ze zdaniem MTV, pełna profeska! To jest niesamowite oglądać od początku postępy i efekt, który jest niesamowity.
90s
28 mar 2015
Temat jest od 2008 ja swoje pierwsze z tego co na szybko przeglądałem jest z 2009 więc mamy 6 lat dość intensywnej nauki.
A i tak wiele jeszcze do nauczenia zostało.
Czym dalej tym więcej braków sobie człowiek uświadamia.
Szkoda że ekipa się wykruszyła poza Tobą Freyu to już nikt tutaj nic nie wrzuca
188 stron się też z tego zrobiło:)
A i tak wiele jeszcze do nauczenia zostało.
Czym dalej tym więcej braków sobie człowiek uświadamia.
Szkoda że ekipa się wykruszyła poza Tobą Freyu to już nikt tutaj nic nie wrzuca
188 stron się też z tego zrobiło:)
Freyu
28 mar 2015
No niestety czas leci, ludzie zajmują się swoimi sprawami. Ja też bywam bardzo okazyjnie. W zasadzie tylko żeby obejrzeć dobre fotki. He, pamiętam jak dziś, jak jeszcze wszyscy szarpaliśmy w BF2 i jak twój bracki Nuker spodziewał się potomka. Pisał wtedy, że nie ma czasu już grać i faktycznie na dość długi czas go wcięło i później się pojawiał okazyjnie tylko. Ja wtedy myślałem, że jak ja będę w takiej sytuacji to zawsze znajdę nieco czasu na granie. Guzik tam! Teraz od 2 lat jestem tatą i teraz rozumiem czemu go wcięło
Po prostu nie ma czasu, a każda chwila wolnego to czas cenny jak złoto. I człowiek wieczorem się zastanawia czy iść już spać, bo na pysk pada, czy coś jeszcze podziałać. Takie to życie.
Wracając do tematu to zazdroszczę wytrwałości w swoim hobby, no przede wszystkim postępów. Z chęcią będę nadal je obserwował!
Wracając do tematu to zazdroszczę wytrwałości w swoim hobby, no przede wszystkim postępów. Z chęcią będę nadal je obserwował!
90s
04 kwi 2015
Dziękuje kolego, Nuker już drugiego potomka ma tym razem potomke:)
Fakt masa nauki jest przy fotografii do tego jeszcze masa drogi by jakiś w miarę poziom osiągnąć.
Zwłaszcza że dużo rożnych dziedzin mnie interesuje przez co jeszcze więcej czasu na naukę potrzeba i trenowanie.
jak chcesz to zapraszam na stronę www.s999.co.uk tam znajdziesz dużo prac moich i mojej dziewczyny.
Fakt masa nauki jest przy fotografii do tego jeszcze masa drogi by jakiś w miarę poziom osiągnąć.
Zwłaszcza że dużo rożnych dziedzin mnie interesuje przez co jeszcze więcej czasu na naukę potrzeba i trenowanie.
jak chcesz to zapraszam na stronę www.s999.co.uk tam znajdziesz dużo prac moich i mojej dziewczyny.