Warning: Illegal string offset 'html' in /usr/home/pl4fc/domains/forum.pl4fc.net/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 370 Fotografia - Polish 4Fun Clan :: Forum - strona 188
←  Hobby

Polish 4Fun Clan :: Forum

»

Fotografia

- zdjęcie V3nom 17 lis 2014

Świetny pomysł !!
Odpowiedz

- zdjęcie 90s 18 lis 2014

Ostatnia sesja z czerwonym kaputrkiem
Dzielne dziecko w nieciekawych warunkach w cienkich ciuszkach kilka godzin dzielnie walczyło.
Dołączona grafikaLittle Red Riding Hood 1 by Sanches90s, on Flickr
Odpowiedz

- zdjęcie V3nom 18 lis 2014

Zaczynam się Ciebie 90s bać D:
Odpowiedz

- zdjęcie Artike 18 lis 2014

Piękne *.*
Odpowiedz

Ale bez przesady xd Znaczy zdj jest boskie xdd tylko ta dziewczynka jest straszna :CCC
Odpowiedz

- zdjęcie 90s 18 lis 2014

bo się nie uśmiecha?
Odpowiedz

Jak z horroru @_@
Odpowiedz

- zdjęcie Freyu 06 sty 2015

No widzę, że nawet jak zajrzę tu co pół roku to się nie zawiodę! Zdjęcia maxior! Naprawdę super 90s! Oby tak dalej! Czego życzę w Nowym Roku! Oczywiście wszystkim fociarzom życzę jak najwięcej udanych zdjęć!
Odpowiedz

- zdjęcie 90s 06 sty 2015

Dzięki Frayu jak widzisz już tylko ja coś tutaj wrzucam i to już raczej z nawyku jak z sensu tego robienia. Co zresztą widać po postach i ich datach.

Dołączona grafikaElgol by Sanches90s, on Flickr
Odpowiedz

- zdjęcie Face775 09 sty 2015

Cześć i Czołem :)

Parę zdjęć ode mnie.

Dołączona grafikamłyn by Wspaku, on Flickr

Dołączona grafikaIMG_0154 by Wspaku, on Flickr

Dołączona grafikaIMG_0089 by Wspaku, on Flickr

Dołączona grafikaIMG_0094 by Wspaku, on Flickr

Dołączona grafikaIMG_0102 by Wspaku, on Flickr

i perełka :P

Dołączona grafikaKeep It Classy by Wspaku, on Flickr

Pozdrawiam :)
Odpowiedz

- zdjęcie MTV 12 mar 2015

Te zdjecia jż się ogląda jak najlepsze prace z NG albo Discovery ;)
Odpowiedz

- zdjęcie 90s 13 mar 2015

Dzięki a Ty M@T co z fotkami? z tego co pamiętam to też się wkręcałeś w to hobby
Odpowiedz

- zdjęcie MTV 14 mar 2015

Ja teraz studia dzienne + praca + crossfit + fbw + rower, więc na nic innego czasu nie ma obecnie :)
Odpowiedz

- zdjęcie 90s 22 mar 2015

no to faktycznie ostro masz:)
Dołączona grafikaNeist Point sunrise 2 by Sanches90s, on Flickr

Dołączona grafikaSkye by Sanches90s, on Flickr

Dołączona grafikaGreat Wall by Sanches90s, on Flickr
Odpowiedz

- zdjęcie Freyu 28 mar 2015

Stanowczo zgadzam się ze zdaniem MTV, pełna profeska! To jest niesamowite oglądać od początku postępy i efekt, który jest niesamowity.
Odpowiedz

- zdjęcie 90s 28 mar 2015

Temat jest od 2008 ja swoje pierwsze z tego co na szybko przeglądałem jest z 2009 więc mamy 6 lat dość intensywnej nauki.
A i tak wiele jeszcze do nauczenia zostało.
Czym dalej tym więcej braków sobie człowiek uświadamia.
Szkoda że ekipa się wykruszyła poza Tobą Freyu to już nikt tutaj nic nie wrzuca

188 stron się też z tego zrobiło:)
Odpowiedz

- zdjęcie Freyu 28 mar 2015

No niestety czas leci, ludzie zajmują się swoimi sprawami. Ja też bywam bardzo okazyjnie. W zasadzie tylko żeby obejrzeć dobre fotki. He, pamiętam jak dziś, jak jeszcze wszyscy szarpaliśmy w BF2 i jak twój bracki Nuker spodziewał się potomka. Pisał wtedy, że nie ma czasu już grać i faktycznie na dość długi czas go wcięło i później się pojawiał okazyjnie tylko. Ja wtedy myślałem, że jak ja będę w takiej sytuacji to zawsze znajdę nieco czasu na granie. Guzik tam! Teraz od 2 lat jestem tatą i teraz rozumiem czemu go wcięło :) Po prostu nie ma czasu, a każda chwila wolnego to czas cenny jak złoto. I człowiek wieczorem się zastanawia czy iść już spać, bo na pysk pada, czy coś jeszcze podziałać. Takie to życie.
Wracając do tematu to zazdroszczę wytrwałości w swoim hobby, no przede wszystkim postępów. Z chęcią będę nadal je obserwował!
Odpowiedz

- zdjęcie 90s 04 kwi 2015

Dziękuje kolego, Nuker już drugiego potomka ma tym razem potomke:)

Fakt masa nauki jest przy fotografii do tego jeszcze masa drogi by jakiś w miarę poziom osiągnąć.
Zwłaszcza że dużo rożnych dziedzin mnie interesuje przez co jeszcze więcej czasu na naukę potrzeba i trenowanie.

jak chcesz to zapraszam na stronę www.s999.co.uk tam znajdziesz dużo prac moich i mojej dziewczyny.
Odpowiedz