Olo powiedz mi kiedy masz czas wieczorem się ustawić i pogadać
edit:
Mam taki mały planik ma zarobienie trochę kasy. Trzeba zainwestować parę groszy ale powinno się zwrócić prawie dwukrotnie
Canon 40d, gdy wychodził 50d kosztował ~2500-2700zł (nowy). Zasoby szybko się jednak wyczerpały (koniec produkcji) i cena zaczęła rosnąć. Myślałem, że nie idzie już kupić nowego 40d. Sprawdziłem na ceneo i owszem jest ale ZA 5000zł!!
Kto kupił nówkę za 2500zł i postawił na półce teraz może ją sprzedać za dużo większe pieniądze
To samo można zrobić z 50d

Na dzień dzisiejszy kosztuje ~2700zł (new) na allegro. Kupujesz taki i za 2 lata powinieneś sprzedać go minimum 1000zł drożej niż kupiłem teraz - zwłaszcza, że to już ostatni dzwonek, bo zaczynają wypuszczać 60d.
Apropo 60d to aparat nie zapowiada się zbyt dobrze. Ludzie będą chcieli sięgać, bo stare dobre body (40d,50d), które w przyszłości wyjdą z produkcji
Pytanie tylko czy ktoś kupi body 50d za 5000zł (no chociaż za 3500zł) skoro będzie mógł sięgnąć po nowsze i (po pewnym czasie) tańsze 60d lub dołożyć troszkę i puścić się na pełną klatkę ;] W każdym bądź razie pomysł jest
Ps: Tylko czekać aż wyjdzie Canon 90d

Będzie będzie z zbudowanym gripem