Dział: Download
Mufa
09 gru 2007
cześć,
mam takie małe pytanie czy nie dałoby rady zrobić działu download
gdzie można by zrobić odnośniki do ściągania
patchy, mappacków, potrzebnych rzeczy do gier w które gramy ??
wydaje mi się że było by to ułatwienie dla nas wszystkich
mam takie małe pytanie czy nie dałoby rady zrobić działu download
gdzie można by zrobić odnośniki do ściągania
patchy, mappacków, potrzebnych rzeczy do gier w które gramy ??
wydaje mi się że było by to ułatwienie dla nas wszystkich
siwy
09 gru 2007
Jestem za. Ponieważ kilka osób w klanei ma problemy z google, bo nie umieją szukać o_O to muszę im ciągle linki przesyłać.
Macku
09 gru 2007
bardzo dobry pomysl
z drugiej strony nie powinno byc z tym az takiego problemu, zainstalowali winde, gre, to i bez problemu ja powinni updatowac:-)
z drugiej strony nie powinno byc z tym az takiego problemu, zainstalowali winde, gre, to i bez problemu ja powinni updatowac:-)
Sfajrol
09 gru 2007
Mufa
09 gru 2007
ale nawet można linki dać z innych serwerów żeby ułatwić
poszukiwanie potrzebnych rzeczy
poszukiwanie potrzebnych rzeczy
Sfajrol
09 gru 2007
hmm to poprostu do kazdej gry zrobic na forum danej gry przyklejony, zamkniety temat do ktorego linki beda dodawac opiekunowie danej gry, a ludzie beda im podsylac jak cos na PW.
FarRaider
09 gru 2007
nie róbmy społeczeństwa ułomów z Polaków - jak ktoś z googlami sobie nie radzi to widocznie jest za głupi na granie i powinien wrócić do książek i opanować podstawy komunikacji i klarownego stawiania zapytań 
a tak na serio to róbcie co chcecie ale to raczej zbędne
a tak super serio to musiałem wreszcie napisać swój jakże za***isty i ważny dla ludzkości 400 post
dziękuję, dziękuję - nie musicie aż tak długo klaskać
a tak na serio to róbcie co chcecie ale to raczej zbędne
a tak super serio to musiałem wreszcie napisać swój jakże za***isty i ważny dla ludzkości 400 post
dziękuję, dziękuję - nie musicie aż tak długo klaskać
norbi04
10 gru 2007
trzeba opic, albo cos ten Twoj 4setny post ;p mysle ze warto spalic na stosie dziewice dla szatana
90s
10 gru 2007
To nie głupi pomysł ten dział download a w nim podkatalogi do każdej gry.
Jak mamy się bawić w mody to warto by wszystko mieć pod reką,tak samo patche i inne niezbędne materiały.
Ale wiadomo to dodatkowe obowiązki dla rika Fara i DeeJaya bo poza nimi nikt nie ogarnia forum i strony.
Tak więc ostateczne słowo należy do nich.
Jak mamy się bawić w mody to warto by wszystko mieć pod reką,tak samo patche i inne niezbędne materiały.
Ale wiadomo to dodatkowe obowiązki dla rika Fara i DeeJaya bo poza nimi nikt nie ogarnia forum i strony.
Tak więc ostateczne słowo należy do nich.
FarRaider
10 gru 2007
strona to DeeJay
forum to nie problem
i ja chciałbym dodać, że ja się spalić nie dam- o! ale dziewice podesłać możecie bo takie czasy, że nie wiele ich w okolicy zostało...
forum to nie problem
i ja chciałbym dodać, że ja się spalić nie dam- o! ale dziewice podesłać możecie bo takie czasy, że nie wiele ich w okolicy zostało...
90s
10 gru 2007
Ok. to decyzja należy do DeeJaya:)
A dziewic farr nie masz w okolicy,bo to tylko i wyłącznie twoja zasługa albo wina jak kto woli:)
A dziewic farr nie masz w okolicy,bo to tylko i wyłącznie twoja zasługa albo wina jak kto woli:)
DeeJay
10 gru 2007
Na razie nie mam czasu żeby zrobić porządny download. Ale na forum możemy zrobić taki tymczasowy download. Miejsce na serwerze jest, więc nie powinno być problemu - wystarczy powiedzieć co wrzucić i będzie zrobione (chociaż w dobie rapidshare trochę mija się to z celem
)
90s
10 gru 2007
Chodzi raczej o linki do szybkich serwerów
By nie trzeba było łatać po google i wszystkiego szukać.
By nie trzeba było łatać po google i wszystkiego szukać.
Mufa
11 gru 2007
dokładnie, tutaj nie chodzi o wrzucanie czegoś na serwer,
chodzi o linki do bezpośredniego pobrania patchy, modów itp
chodzi o linki do bezpośredniego pobrania patchy, modów itp