Warning: Illegal string offset 'html' in /usr/home/pl4fc/domains/forum.pl4fc.net/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 370 Dział: Download - Polish 4Fun Clan :: Forum
←  Uwagi do redakcji

Polish 4Fun Clan :: Forum

»

Dział: Download

Zablokowany

- zdjęcie Mufa 09 gru 2007

cześć,

mam takie małe pytanie czy nie dałoby rady zrobić działu download
gdzie można by zrobić odnośniki do ściągania
patchy, mappacków, potrzebnych rzeczy do gier w które gramy ??
wydaje mi się że było by to ułatwienie dla nas wszystkich
Odpowiedz

- zdjęcie siwy 09 gru 2007

Jestem za. Ponieważ kilka osób w klanei ma problemy z google, bo nie umieją szukać o_O to muszę im ciągle linki przesyłać.
Odpowiedz

- zdjęcie Macku 09 gru 2007

bardzo dobry pomysl
z drugiej strony nie powinno byc z tym az takiego problemu, zainstalowali winde, gre, to i bez problemu ja powinni updatowac:-)
Odpowiedz

- zdjęcie Sfajrol 09 gru 2007

Wyświetl postUżytkownik Macku dnia 09-12-2007 21:25 napisał

bardzo dobry pomysl
z drugiej strony nie powinno byc z tym az takiego problemu, zainstalowali winde, gre, to i bez problemu ja powinni updatowac:-)

hmm nie wiadomo jak wyglada sprawa z serwem,

jaki ma limit transferu(jesli posiada)
i ile ma miejsca.
Odpowiedz

- zdjęcie Mufa 09 gru 2007

ale nawet można linki dać z innych serwerów żeby ułatwić
poszukiwanie potrzebnych rzeczy
Odpowiedz

- zdjęcie Sfajrol 09 gru 2007

hmm to poprostu do kazdej gry zrobic na forum danej gry przyklejony, zamkniety temat do ktorego linki beda dodawac opiekunowie danej gry, a ludzie beda im podsylac jak cos na PW.
Odpowiedz

- zdjęcie FarRaider 09 gru 2007

nie róbmy społeczeństwa ułomów z Polaków - jak ktoś z googlami sobie nie radzi to widocznie jest za głupi na granie i powinien wrócić do książek i opanować podstawy komunikacji i klarownego stawiania zapytań :P

a tak na serio to róbcie co chcecie ale to raczej zbędne

a tak super serio to musiałem wreszcie napisać swój jakże za***isty i ważny dla ludzkości 400 post :P

dziękuję, dziękuję - nie musicie aż tak długo klaskać
Odpowiedz

- zdjęcie rik 10 gru 2007

Swirol dobrze gada :)
Odpowiedz

- zdjęcie norbi04 10 gru 2007

trzeba opic, albo cos ten Twoj 4setny post ;p mysle ze warto spalic na stosie dziewice dla szatana
Odpowiedz

- zdjęcie DeeJay 10 gru 2007

Spalmy Fara coby sie nie cieszył zbytnio :D
Odpowiedz

- zdjęcie 90s 10 gru 2007

To nie głupi pomysł ten dział download a w nim podkatalogi do każdej gry.
Jak mamy się bawić w mody to warto by wszystko mieć pod reką,tak samo patche i inne niezbędne materiały.
Ale wiadomo to dodatkowe obowiązki dla rika Fara i DeeJaya bo poza nimi nikt nie ogarnia forum i strony.
Tak więc ostateczne słowo należy do nich.
Odpowiedz

- zdjęcie FarRaider 10 gru 2007

strona to DeeJay
forum to nie problem

i ja chciałbym dodać, że ja się spalić nie dam- o! ale dziewice podesłać możecie bo takie czasy, że nie wiele ich w okolicy zostało...
Odpowiedz

Ok. to decyzja należy do DeeJaya:)
A dziewic farr nie masz w okolicy,bo to tylko i wyłącznie twoja zasługa albo wina jak kto woli:)
Odpowiedz

- zdjęcie DeeJay 10 gru 2007

Na razie nie mam czasu żeby zrobić porządny download. Ale na forum możemy zrobić taki tymczasowy download. Miejsce na serwerze jest, więc nie powinno być problemu - wystarczy powiedzieć co wrzucić i będzie zrobione (chociaż w dobie rapidshare trochę mija się to z celem :P)
Odpowiedz

Chodzi raczej o linki do szybkich serwerów
By nie trzeba było łatać po google i wszystkiego szukać.
Odpowiedz

- zdjęcie Mufa 11 gru 2007

dokładnie, tutaj nie chodzi o wrzucanie czegoś na serwer,
chodzi o linki do bezpośredniego pobrania patchy, modów itp
Odpowiedz
Zablokowany