Skocz do zawartości

Starter Pack Playstation 3

• Zamknięty Temat jest zamknięty
46 odpowiedzi w tym temacie

#41 Karnos

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 102 postów
  • Miejscowość:Le Karton

Napisano 16 sierpnia 2007 - 15:20

Infi jak zwykle musi sie pokazac co to on niema.
ty musisz sie jakos dowartosiowywac czy cos w tym stylu? :/

Nemix gra ma lub niema grywalnosci. Potencjal to moze meic przed premiera, pozniej juz nie.
A R:FoM jest gra slaba. Kiczu niemozna nazywac dzielem artystycznym.
Nic tak nie świeci jak żarówka
Dołączona grafika

#42 Infinity_23

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 363 postów
  • Miejscowość:Unknown

Napisano 16 sierpnia 2007 - 15:24

ja sie dowartosiowuje?NIE Pokazałem na czym ja gram i tylko tyle.....i Sie nie czuje Lepszy....Weź KOLEŚ Spasuj ....Boże!!!i Ci powiem że teraz To ja Zazdroszcze Nemix'owi że ma Ps3....ale co tam to co ja pokaże to jest be i odrazu nygowane że się chwale... ehhh ......

#43 nemix2006

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 105 postów
  • Miejscowość:Tomaszów Maowiecki :)

Napisano 16 sierpnia 2007 - 22:47

Teraz sie opłaca kupić bo dostajesz 2 pad i 2 gierki :) Zalezy dla kogo Karnos gra nie ma grywalności.Mi sie Resistance podoba przeszedłem z kumplem całego i sie dobrze bawiliśmy :) Teraz patrze sobie dema które ściagam a potem pokatuje w Resistance przz neta zobacze jak się gra.Do przejścia mi został jeszcze Motorstorm przy którym również zamierzam się dobrze bawić :P nie mówiąc już o grze online 8)
Hanz są już gry które wykorzystują Full HD np Gran Turismo P.S Jakie masz ID może pogramy kiedyś razem ?:)
Infinity Ładny zestaw :) Po co ci 2 takie karty ?

#44 Infinity_23

Placek

• Zbanowani
  • PipPip
  • 363 postów
  • Miejscowość:Unknown

Napisano 16 sierpnia 2007 - 23:15

wiesz Nemix tak wyszło.......zresztą potrzebuje mocnego sprzętu ...może mania Grania mnie opanawała.....zresztą doszedłem do wniosku że jednego gtx'a oddam bratu ,biedaczek ma tylko 6600 !!Dziekuje za uznanie iż ma Si Sprzęt.......fajnie sie gra :-) :-)

jak bedziesz miał Ps3 jeszcze w lutym to pogramy jeśli zechcesz....Pozdrawiam

#45 GusiekPL

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 83 postów
  • Miejscowość:Tomaszow Mazowiecki

Napisano 16 sierpnia 2007 - 23:29

Cholera jak żeście zaczeli rozmawiać o PS3 to od razu jaka zgoda między wami cholera ta konsola łączy ludzi oby tak dalej bom belki. :D :D

#46 nemix2006

Placek

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 105 postów
  • Miejscowość:Tomaszów Maowiecki :)

Napisano 17 sierpnia 2007 - 00:18

Baaa PS3 będę miał aż wyjdzie PS4 :P więc kiedyś się spotkamy online :)Co do ceny to pamiętam jak za PS2 dałem 2 tyś
Gusiek "ić " spać:P A ja sobie pogram :D

#47 GusiekPL

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • Pip
  • 83 postów
  • Miejscowość:Tomaszow Mazowiecki

Napisano 17 sierpnia 2007 - 08:20

O żeż ty to ja nie wiedziałem że jak chcesz grać na PS3 to muszę iść w kimono.Cholera ten kupił PS3 nie dawno a już myśli o PS4 po za tym nie wiadomo czy będzie a nawet jak wyjdzie to będziesz stary i brzydki :D zamiast kasę wydać na PS4 to będziesz wydawał na leki np. na Niemca który schował książkę nemix będzie wiedział o co chodzi. :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych