Warning: Illegal string offset 'html' in /usr/home/pl4fc/domains/forum.pl4fc.net/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 370 Powspominajmy... - Polish 4Fun Clan :: Forum - strona 7
←  HydePark

Polish 4Fun Clan :: Forum

»

Powspominajmy...

- zdjęcie epek22 05 lut 2014

Co tu się !! dzieje?

Młody!
Odpowiedz

- zdjęcie hades66 07 lut 2014

Dajcie spokój tym wspomnieniom i odpalcie wreszcie tytuł , bo od dawna nikogo z PL4FC nie widziałem. Z klan o takich tradycjach została tylko ławeczka w parku ? :D Wcale proces instalacji nie jest taki straszny
Odpowiedz

- zdjęcie JanTwardowski 07 lut 2014

W 4 gra calkiem spor starych prykow z "2" wiec tam zapraszam.
Odpowiedz

- zdjęcie Seba 07 lut 2014

Ja tam wole 2 ;)
Odpowiedz

- zdjęcie hades66 07 lut 2014

Wyświetl postUżytkownik Seba dnia 07 lutego 2014 - 16:16 napisał

Ja tam wole 2 ;)
sie wie Dołączona grafika
moze i jestem naiwny ale nie trace wiary ze wielu jeszcze powróci do 2 Dołączona grafika
Odpowiedz

- zdjęcie Mlody 04 mar 2014

Epek uspokój się proszę.
Odpowiedz

- zdjęcie Freyu 19 mar 2014

Może i ja coś dorzucę :) Prawda jest taka, że BF2 naprawdę łączyła graczy. Gra zespołowa miała sens, bo nie było tyle fajerwerków i byle pierdółek do w 3 i 4. Liczyła się rozgrywka i zwycięstwo. Nie powiem, w 3 jak jest zgrana ekipa to też poszaleć można, ale to już nie to co 2. Problem w tym, że jak miałbym zainstalować 2 to bym się chyba pochlastał patrząc na grafikę i możliwości silnika :) Niestety chyba wielu innych graczy też tak ma. Nie każdy lubi takie powroty do przeszłości i ja np wolę powspominać te świetne chwile z Plackami sprzed kilku lat :) A wspominać jest co i to się liczy!
Odpowiedz

- zdjęcie die_hard 01 cze 2014

Halo, jest tu kto?
Odpowiedz

- zdjęcie MTV 02 cze 2014

:( nie
Odpowiedz