Powspominajmy...
MrGold
07 cze 2012
Witajcie,
Pewnie nikt mnie tu nie zna, bo od mojej ostatniej wizyty w szeregach "placków" mineło spooro czasu. To nie ten sam klan co kiedyś, kiedyś byliśmy 10 osobową armią, która robiła istny pogrom na serverach ;].
Widze, że 90s dobrze wiedział czego chciał zakładając klan 7 lat temu?
, przetrwał do dziś i nadal się rozwija.
Zrobiło mi się smutno gdy zobaczyłem na regale zakurzone BF2/2142 i wróciłem powspominać dawne dzieje, choć teraz gram w BF3 to nadal brakuje mi wspólnych potyczek...
Wpadłem powspominać stare dzieje i zapytać jak tam u was i czy pamiętacie "dzieciaka ze starym głosem"
Pewnie nikt mnie tu nie zna, bo od mojej ostatniej wizyty w szeregach "placków" mineło spooro czasu. To nie ten sam klan co kiedyś, kiedyś byliśmy 10 osobową armią, która robiła istny pogrom na serverach ;].
Widze, że 90s dobrze wiedział czego chciał zakładając klan 7 lat temu?
Zrobiło mi się smutno gdy zobaczyłem na regale zakurzone BF2/2142 i wróciłem powspominać dawne dzieje, choć teraz gram w BF3 to nadal brakuje mi wspólnych potyczek...
Wpadłem powspominać stare dzieje i zapytać jak tam u was i czy pamiętacie "dzieciaka ze starym głosem"
RL89
07 cze 2012
A może pójść trochę dalej i umówić się na jakiś konkretny dzień, by zagrać w BF2?
CH-Swider
07 cze 2012
Ryli ja juz zakopalem w piwnicy plyty. Ogarnolbys sie RL z tymi antykami i LoLami
Swiat idzie do przodu!
RL89
07 cze 2012
90s
21 cze 2012
Siema Gold ja Cię dobrze pamietam
tak samo jak ubi i bartezza. Ty nie wspominaj tylko dołączają do ekipy
Iras
21 cze 2012
Lepiej podaj swój nick w grze abyśmy wiedzieli jakiego "noobka" karamy
:D:D
arturekhi072
12 wrz 2012
To fakt bf2 nic juz chyba nie przebije. musze go zainstalowac i moze zagramy cos znowu razem