Powspominajmy...
Komar
09 paź 2012
Kabrax
10 paź 2012
Młody ty najlepszy byłeś w piciu piwa i kłótniach
jakby za to rangi dawali to maiałbyś co najmniej rangę prezesa PZPN
a gdzie ja sie podziewałem? Cały czas tu byłem tylko mam lagi
a gdzie ja sie podziewałem? Cały czas tu byłem tylko mam lagi
Mlody
11 paź 2012
Kabrax zamilcz noobku
!!! To co gramy cos czy bedziecie tak bez sensu tylko pisac. Kto kogo nie ciskal i czego nie potrafi
Maul
12 paź 2012
Proponuję na początek starych Placków zebrać się na bombermana online : D
Swirus
19 paź 2012
ja powiedzmy jak czas pozwala i jestem u brachola ;p na mobilnym to i nawet w niemczech sie nie da grac
;p
Sh3ppard_PL
21 paź 2012
Ejjj i to mi się podoba
Witam ekpię starych i aktualnych
To co kiedy BFik 2? PRka też mile widziana ;] Szkoda, że nikt już nie gra w PRke
Sh3ppard_PL
21 paź 2012
Może dało by radę jakiś dywizjon stworzyć? 
Pewnie parę osób by się znalazło chętnych
Rozpoczynam zasysanie 
EDIT:
Znalazłem na dysku PRke 0.973 więc wchodzę do gry
Jak by ktoś chciał dołaczyć to łapcie mnie na xfire : peczis
Pewnie parę osób by się znalazło chętnych
EDIT:
Znalazłem na dysku PRke 0.973 więc wchodzę do gry
Jak by ktoś chciał dołaczyć to łapcie mnie na xfire : peczis
JanTwardowski
22 paź 2012
Hej ! 
Tez przegldam nie raz to forum z lezka w oku.
Milo widziec niektorych starych Grajkow
Seba...hehe hej !
Pamietacie Bibola, Qubka, Swirola, Jancola, Dj, Rik, Master i wielu innych super graczy ? Kazdy swoje zycie czasu ciagle brakuje czasu zeby odpisac a co dopiero grac ale jak by chodz czesc starej ekipy byla to z 2h tygodniowo bym wygospodarowal.
Z Bibolem i Jancolem ciagle pisze pare razy na rok
Naprawde milo wspominam dawne boje na serwerach, treningi , mecze cala ta zabawe.
Pozdrawiam wszystkich ! W tym ciagle aktywnych dziadkow jak 90, Irka czy Sebe
A moj nik to JanTwardy zwykle z pkm czy rpk
Taki wstretny kamper 
Moze kiedys jeszcze gdzie razem zagramy.
MrGold a to nie Ty czasem szczeliles kiedys wyklad na forum o uzaleznieniu od bfa i dales sobie spokoj z gra ? A ZarRoc to nie czasem Twoj kuzyn byl ?
Tez przegldam nie raz to forum z lezka w oku.
Milo widziec niektorych starych Grajkow
Pamietacie Bibola, Qubka, Swirola, Jancola, Dj, Rik, Master i wielu innych super graczy ? Kazdy swoje zycie czasu ciagle brakuje czasu zeby odpisac a co dopiero grac ale jak by chodz czesc starej ekipy byla to z 2h tygodniowo bym wygospodarowal.
Z Bibolem i Jancolem ciagle pisze pare razy na rok
Naprawde milo wspominam dawne boje na serwerach, treningi , mecze cala ta zabawe.
Pozdrawiam wszystkich ! W tym ciagle aktywnych dziadkow jak 90, Irka czy Sebe
A moj nik to JanTwardy zwykle z pkm czy rpk
Moze kiedys jeszcze gdzie razem zagramy.
MrGold a to nie Ty czasem szczeliles kiedys wyklad na forum o uzaleznieniu od bfa i dales sobie spokoj z gra ? A ZarRoc to nie czasem Twoj kuzyn byl ?
90s
23 paź 2012
Hahah dobrze że Twardy napisałeś swój nik bo nikt by nie skojarzył 
rpk na karkandzie i ty na wraku pewnie dalej straszy wielu po nocach:)
Sam bym chętnie z Wami pograł ale jak zacznę to znowu się wkręcę a czasu nie mogę na to marnować.
Co do forum to ja codziennie tutaj zaglądam, ale przykro się robi,wszystko jakby bluszczem zarasta , nie ma tej aktywności co kiedyś, brak ogrodnika i sadzonek:)
rpk na karkandzie i ty na wraku pewnie dalej straszy wielu po nocach:)
Sam bym chętnie z Wami pograł ale jak zacznę to znowu się wkręcę a czasu nie mogę na to marnować.
Co do forum to ja codziennie tutaj zaglądam, ale przykro się robi,wszystko jakby bluszczem zarasta , nie ma tej aktywności co kiedyś, brak ogrodnika i sadzonek:)
JanTwardowski
23 paź 2012
Użytkownik 90s dnia 23 października 2012 - 17:33 napisał
Wlasnie, wlasnie mam podobnie wole sie nie wciagac
A tak hehe ten wrak to byla miejscowka
90s
23 paź 2012
Wiesz Twardy jak z tym podejściem , myśli człowiek że już duży jest odpala giere i się ślina z gęby toczy a godziny niczym sekundy lecą
ja już to za dużo razy przerabiałem. Zwłaszcza jak mnie biją ,to mnie strasznie irytuje i katuje aż im nie pokarze kto to pan:)
Ostatnio UT99 odpaliłem i to samo było.
ja już to za dużo razy przerabiałem. Zwłaszcza jak mnie biją ,to mnie strasznie irytuje i katuje aż im nie pokarze kto to pan:)
Ostatnio UT99 odpaliłem i to samo było.
hades66
23 paź 2012
nie bójcie sie , odpalajcie BF a
Jest tyle gorszych uzależnień na świecie