Propozycja dywizji Starcraft 2
Degustator
16 sty 2012
Krótko ujmując brakuje mi w klanie dobrego rtsa. Nie lola (chociaż gdyby nie kupa retardów to gra byłaby fest), ani innych darmowych %^&*, a mianowicie Starcraft 2 (ten chyba jest najbardziej znany z dobrego multi). RL z tego co słyszałem go ma i pewnie ma go w klanie ktoś jeszcze. Zresztą... zawsze można dobrać nowych graczy. Mówiąc o założeniu dywizji nie mam tu na myśli grania pr0 el0 turnieji tylko gre 4fun ze znajomymi zamiast samemu. Chociaż jakby się znalazło parę osób chętnych to i można zacząć reprezentować klan w ESL :> (tu nie trzeba dużego zgrania, bo maks teamy to 4vs4
)
RL89
16 sty 2012
Mam SC2 i pełno placków ma go jeszcze. Jedna sprawa... bardzo mało w niego grałem na multi. Gram dużo w RTSy (C&C, RUSE, CoH, BFME, itp.) i jakby byli ludzie, to bym się zmotywował do częstrzego grania w SC2
Degustator
16 sty 2012
Ja grałem w sc1 kiedyś. SC2 mogłem mieć za darmo pare dni po premierze, jak jeszcze w world of warcraft grałem, ale nie skorzystałem z okazji wtedy
bofir0
16 sty 2012
Ja mam sc2, ale szanuje swoje palce
Po za tym to gra w którą samemu ćwiczysz, aż platyna to za mało
Po za tym to gra w którą samemu ćwiczysz, aż platyna to za mało
bofir0
16 sty 2012
Ja widziałem na żywo finały sc2 w Hanowerze (min. Moon był) i mi szkoda palców patrząc jak on grają
Degustator
16 sty 2012
Ale tam to już poziom "korean kid", a do takiego raczej nigdy nie dojdziemy
W każdej grze masz graczy i nolifów
Ariion
16 sty 2012
Jaki miałby być cel owej dywizji?
Dodanie siebie do friendsów i granie customów jak się zobaczy, że ktoś jest online? To chyba nie trzeba robić dywizji tylko temat z listą nick+friend code.
Dodanie siebie do friendsów i granie customów jak się zobaczy, że ktoś jest online? To chyba nie trzeba robić dywizji tylko temat z listą nick+friend code.
Degustator
17 sty 2012
Napisałem, że jak będą chętni to można grać esl np 2on2. A jaki cel jest dywizji bfa 3? Bo na dzień dzisiejszy gramy tak, jak to właśnie opisałeś, czyli dołączamy w grze do kolegów z klanu i tyle. Jesteśmy klanem 4fun, więc gramy 4fun, proste. Poza tym nawet grając w turniejach 1on1 reprezentujesz klan jednocześnie reklamując go, więc...?
Ariion
17 sty 2012
Grając 1v1 reprezentuję klan, ale trzeba ćwiczyć żeby cokolwiek reprezentować, więc jeśli zamysłem było by granie chociażby w Playhem Daily czy SCVRush to lepiej by było mieć jakiś harmonogram, że "w sobotę o 18 wchodzimy do gry i ciśniemy do oporu, a po każdej grze wspólnie analizujemy repki".
O grach teamowych nie wypowiem się poza tym, że map pool promuje granie 1base, więc trochę przykra sprawa.
Nie mówię, że nie chciałbym aby dywizja powstała, po prostu mam parę uwag
O grach teamowych nie wypowiem się poza tym, że map pool promuje granie 1base, więc trochę przykra sprawa.
Nie mówię, że nie chciałbym aby dywizja powstała, po prostu mam parę uwag
Degustator
17 sty 2012
Na dzień dzisiejszy wydaje mi się, że prędzej coś byśmy osiągneli w lolu czy sc2 niż w bfie.
RL89
17 sty 2012
Przy RTSach jest znacznie więcej pracy, niż FPSach. W Bitwie o Śródziemie 2 miałem trochę osiągnięć (byłem w top 20), lecz Starcraft 2 daje większe możliwości.
Jeśli są chętni na utworzenie jakieś sekcji, to ja nie widzę problemu. Mogę wspomóc, ale w SC2 dużo musiałbym pograć, bo w multi mało grałem.
Też tak uważam. Era BFa w naszym klanie przeminęła.
W RTSach za bardzo gram taktycznie i nie opieram się na spamie, dlatego tak ciężko mi się przełamać do multi SC2
Jeśli są chętni na utworzenie jakieś sekcji, to ja nie widzę problemu. Mogę wspomóc, ale w SC2 dużo musiałbym pograć, bo w multi mało grałem.
Użytkownik Revenant dnia 17 stycznia 2012 - 11:46 napisał
Na dzień dzisiejszy wydaje mi się, że prędzej coś byśmy osiągneli w lolu czy sc2 niż w bfie.
Też tak uważam. Era BFa w naszym klanie przeminęła.
W RTSach za bardzo gram taktycznie i nie opieram się na spamie, dlatego tak ciężko mi się przełamać do multi SC2
KilleR
17 sty 2012
I do tego dywizje bierek online. Przed chwilą wszyscy się napalaliście na ostre granie w BF3... teraz SC2... Ciekawe co następne...