Propozycja dywizji cod4
V3nom
21 lis 2014
Nie mam i nie lubie, a i tak wątpie czy dodadzą taką sekcje bo ostatni normalny post w tym temacie był prawie 3 lata temu xdd
Artike
21 lis 2014
Dominik wypowiedziałeś się trochę za cały klan (Yyy... nie)
Na cod4 spędziłem cały rok w jakimś klanie i powiem szczerze że miodzio z chęcią bym wrócił
kwestia telefonu do kumpla i mam wersie no-steam (ale oryginalna)
Gimli
22 lis 2014
To CoD4 jest tez na Steamie? 
Nie wiem, mam pierwszą wersję pudełkową do dziś i chętnie bym popykał, wrócił na stare śmiecie, bo to pierwsza i jak na razie ostatnia strzelanka, która mnie tak pochłonęła
Nie wiem, mam pierwszą wersję pudełkową do dziś i chętnie bym popykał, wrócił na stare śmiecie, bo to pierwsza i jak na razie ostatnia strzelanka, która mnie tak pochłonęła
Mlody
23 lis 2014
Ja w sumie też mogę ponownie zainstalować i w chwili wolnego czasu pograć.
Gimli
25 lis 2014
Podobno trwa dyskusja w innym temacie również na temat dywizji COD4 czy mógłbym dostać prawo pisania tam?
zyklon111
13 kwi 2015
Wow,ten klan jeszcze istnieje.Boziu^^
Podczas rozpakowywania sie w trakcie przeprowadzki,dziewczyna wyjęła z pudla stara koszulkę kupiona w 2008[w sumie kiedyś już ją odkopałem].Nawet topik jeszcze jest..Wpadlem zobaczyc co sie dzieje.
Widze,ze kilka byczkow zatesknilo za gra,w ktora przegralismy kilka tysiecy godzin;)
Odkopalem stare konto,niestety zbanowane.Cosmy nawykrecali te kilka lat temu?
jbc to czasem bywam na starym xfie zyklon123...
...mam zainstalowanego,dzialajacego coda4.ah genialne wspomnienia najlepszych lat
Podczas rozpakowywania sie w trakcie przeprowadzki,dziewczyna wyjęła z pudla stara koszulkę kupiona w 2008[w sumie kiedyś już ją odkopałem].Nawet topik jeszcze jest..Wpadlem zobaczyc co sie dzieje.
Widze,ze kilka byczkow zatesknilo za gra,w ktora przegralismy kilka tysiecy godzin;)
Odkopalem stare konto,niestety zbanowane.Cosmy nawykrecali te kilka lat temu?
jbc to czasem bywam na starym xfie zyklon123...
...mam zainstalowanego,dzialajacego coda4.ah genialne wspomnienia najlepszych lat