Warning: Illegal string offset 'html' in /usr/home/pl4fc/domains/forum.pl4fc.net/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 370 Propozycja dywizji cod4 - Polish 4Fun Clan :: Forum - strona 3
←  Uwagi do redakcji

Polish 4Fun Clan :: Forum

»

Propozycja dywizji cod4

- zdjęcie V3nom 21 lis 2014

Nie mam i nie lubie, a i tak wątpie czy dodadzą taką sekcje bo ostatni normalny post w tym temacie był prawie 3 lata temu xdd
Odpowiedz

- zdjęcie Artike 21 lis 2014

Dominik wypowiedziałeś się trochę za cały klan (Yyy... nie) :D Na cod4 spędziłem cały rok w jakimś klanie i powiem szczerze że miodzio z chęcią bym wrócił :D kwestia telefonu do kumpla i mam wersie no-steam (ale oryginalna)
Odpowiedz

- zdjęcie V3nom 21 lis 2014

Ale ja za siebie powiedzialem :c
Odpowiedz

- zdjęcie Artike 21 lis 2014

Wiem wiem rozumiem :D ale tak to "zabrzmiało"
Odpowiedz

- zdjęcie Gimli 22 lis 2014

To CoD4 jest tez na Steamie? :D
Nie wiem, mam pierwszą wersję pudełkową do dziś i chętnie bym popykał, wrócił na stare śmiecie, bo to pierwsza i jak na razie ostatnia strzelanka, która mnie tak pochłonęła :P
Odpowiedz

- zdjęcie Mlody 23 lis 2014

Ja w sumie też mogę ponownie zainstalować i w chwili wolnego czasu pograć.
Odpowiedz

- zdjęcie Gimli 25 lis 2014

Podobno trwa dyskusja w innym temacie również na temat dywizji COD4 czy mógłbym dostać prawo pisania tam? :)
Odpowiedz

- zdjęcie zyklon111 13 kwi 2015

Wow,ten klan jeszcze istnieje.Boziu^^
Podczas rozpakowywania sie w trakcie przeprowadzki,dziewczyna wyjęła z pudla stara koszulkę kupiona w 2008[w sumie kiedyś już ją odkopałem].Nawet topik jeszcze jest..Wpadlem zobaczyc co sie dzieje.

Widze,ze kilka byczkow zatesknilo za gra,w ktora przegralismy kilka tysiecy godzin;)
Odkopalem stare konto,niestety zbanowane.Cosmy nawykrecali te kilka lat temu? :D
jbc to czasem bywam na starym xfie zyklon123...
...mam zainstalowanego,dzialajacego coda4.ah genialne wspomnienia najlepszych lat
Odpowiedz