Propozycja dywizji cod4
Rozpoczęty przez SiweK, 20 czerwca 2011 - 18:25
47 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 czerwca 2011 - 18:25
Jesteśmy zainteresowani dołączeniem do waszego gamingu. Wiemy, że nie jesteście "jakimś tam teamem", tylko profesjonalną drużyną i dlatego chcemy was wesprzeć dywizją Call of Duty 4. Jednak zdajemy sobie sprawę, że to my mamy się wam spodobać, a nie wy nam. Jest nas sześciu. Osiągnięć z naszej strony brak, ponieważ dopiero zgrywamy się ze sobą, ale każdemu z naszej ekipy podoba się poziom jaki prezentujemy i każdy jest również zdania, że z waszym tagiem przy nicku ten poziom byłby znacznie wyższy. Zdążyliśmy już trochę pograc w lidze Pre Academy ( Jest to liga organizowana przez profesjonalistów http://www.tek-9.org ) i nieźle nam szło, oczywiście zamierzamy dalej to kontynuować. Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszego podania. Kontakt: xfire: siwy11 / email: siwyeden@wp.pl / gg: 24641461
Napisano 20 czerwca 2011 - 18:47
Witamy 
Jak najbardziej jestem za utworzeniem takiej sekcji. Wcześniej była ekipa CrossFire, lecz się nie sprawdziła i przez wewnętrzne zgrzyty nie wyszło.
Z tego co widziałem CoD4 nadal nieźle się trzyma i rozgrywki klanowe są na wysokim poziomie.
Mam nadzieję, że Zarząd naszego klanu pozytywnie rozpatrzy Wasze podanie.
Do tego czasu musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż odezwie się do Was Irek, bądź Arti (czerwone nicki).
Jak najbardziej jestem za utworzeniem takiej sekcji. Wcześniej była ekipa CrossFire, lecz się nie sprawdziła i przez wewnętrzne zgrzyty nie wyszło.
Z tego co widziałem CoD4 nadal nieźle się trzyma i rozgrywki klanowe są na wysokim poziomie.
Mam nadzieję, że Zarząd naszego klanu pozytywnie rozpatrzy Wasze podanie.
Do tego czasu musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż odezwie się do Was Irek, bądź Arti (czerwone nicki).
"He who fights and runs away, lives to fight another day; but he that is in battle slain, will never rise to fight again."
Napisano 20 czerwca 2011 - 18:53
Również jestem za!
Bo kiedy ja wchodzę to lepiej nie stawać mi na mojej drodze! ;)
WBIJAM NA BOMBSITE A!
WBIJAM NA BOMBSITE A!
Napisano 20 czerwca 2011 - 18:57
Pozwolicie, że w związku z chwilowymi problemami w klanie poproszę was o odrobinę cierpliwości. W okolicach Bożego Ciała może po... w tym temacie opiszę ja lub ktoś inny potrzebne nam informacje.
Zainteresowani jesteśmy ale kilka kwestii trzeba sprawdzić a później ustalić.
Jakby to za długo trwało (tak jak pisałem problemy w klanie) to macie w moim profilu GG to przypomnijcie się albo napiszcie do CLa: Irka
Pozdro
Zainteresowani jesteśmy ale kilka kwestii trzeba sprawdzić a później ustalić.
Jakby to za długo trwało (tak jak pisałem problemy w klanie) to macie w moim profilu GG to przypomnijcie się albo napiszcie do CLa: Irka
Pozdro
Napisano 20 czerwca 2011 - 21:27
Owszem. Spotkaliśmy się prędzej. Graliśmy razem już w plackach. Z Bofiro i innymi.
Napisano 21 czerwca 2011 - 16:24
CB nie gramy z oczywistych powodów. Jest wypełniona po brzegi haxami. A co do treningu to owszem można zobaczyć tylko uprzedzam że z powodu braku servera trenujemy na Parbie.
Napisano 08 lutego 2012 - 16:51
Witam wszystkich,
Odkąd pamiętam (2008 rok - DO DZIŚ MAM WASZĄ EXTRA KOSZULKĘ) to nigdy nie było za ostrej napinki na wyniki. Chodziło o grę (zabawę). Rekrutowaliście młodych gniewnych itd. A więc ponawiam pytanie REAKTYWACJA PL4FC COD4 – ale typowo 4F?. Może coś się z tego ukoci. Co na to starzy klanowicze dywizji COD4?. Pozdrawiam.
Jakiś tam pub serwer znajdę ...
a więc będziemy mieli gdzie grać
Odkąd pamiętam (2008 rok - DO DZIŚ MAM WASZĄ EXTRA KOSZULKĘ) to nigdy nie było za ostrej napinki na wyniki. Chodziło o grę (zabawę). Rekrutowaliście młodych gniewnych itd. A więc ponawiam pytanie REAKTYWACJA PL4FC COD4 – ale typowo 4F?. Może coś się z tego ukoci. Co na to starzy klanowicze dywizji COD4?. Pozdrawiam.
Jakiś tam pub serwer znajdę ...
Napisano 08 lutego 2012 - 17:45
Jak nie ma starych graczy to jedziem z nowymi .... niech znowu będzie głośno o PL4FC na pubach
Myślę, że nikt ze starych graczy nie będzie chciał grać za ostro. A więc pozostaje 4F i rekrutacja ...
Napisano 08 lutego 2012 - 22:56
Też jestem za. W niedzielę o 20 mamy zebranie. Miło by było jakbyś się pojawił to się obgada co i jak.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych