Propozycja dywizji cod4
SiweK
20 cze 2011
Jesteśmy zainteresowani dołączeniem do waszego gamingu. Wiemy, że nie jesteście "jakimś tam teamem", tylko profesjonalną drużyną i dlatego chcemy was wesprzeć dywizją Call of Duty 4. Jednak zdajemy sobie sprawę, że to my mamy się wam spodobać, a nie wy nam. Jest nas sześciu. Osiągnięć z naszej strony brak, ponieważ dopiero zgrywamy się ze sobą, ale każdemu z naszej ekipy podoba się poziom jaki prezentujemy i każdy jest również zdania, że z waszym tagiem przy nicku ten poziom byłby znacznie wyższy. Zdążyliśmy już trochę pograc w lidze Pre Academy ( Jest to liga organizowana przez profesjonalistów http://www.tek-9.org ) i nieźle nam szło, oczywiście zamierzamy dalej to kontynuować. Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszego podania. Kontakt: xfire: siwy11 / email: siwyeden@wp.pl / gg: 24641461
RL89
20 cze 2011
Witamy 
Jak najbardziej jestem za utworzeniem takiej sekcji. Wcześniej była ekipa CrossFire, lecz się nie sprawdziła i przez wewnętrzne zgrzyty nie wyszło.
Z tego co widziałem CoD4 nadal nieźle się trzyma i rozgrywki klanowe są na wysokim poziomie.
Mam nadzieję, że Zarząd naszego klanu pozytywnie rozpatrzy Wasze podanie.
Do tego czasu musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż odezwie się do Was Irek, bądź Arti (czerwone nicki).
Jak najbardziej jestem za utworzeniem takiej sekcji. Wcześniej była ekipa CrossFire, lecz się nie sprawdziła i przez wewnętrzne zgrzyty nie wyszło.
Z tego co widziałem CoD4 nadal nieźle się trzyma i rozgrywki klanowe są na wysokim poziomie.
Mam nadzieję, że Zarząd naszego klanu pozytywnie rozpatrzy Wasze podanie.
Do tego czasu musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż odezwie się do Was Irek, bądź Arti (czerwone nicki).
Arti_86(pl)
20 cze 2011
Pozwolicie, że w związku z chwilowymi problemami w klanie poproszę was o odrobinę cierpliwości. W okolicach Bożego Ciała może po... w tym temacie opiszę ja lub ktoś inny potrzebne nam informacje.
Zainteresowani jesteśmy ale kilka kwestii trzeba sprawdzić a później ustalić.
Jakby to za długo trwało (tak jak pisałem problemy w klanie) to macie w moim profilu GG to przypomnijcie się albo napiszcie do CLa: Irka
Pozdro
Zainteresowani jesteśmy ale kilka kwestii trzeba sprawdzić a później ustalić.
Jakby to za długo trwało (tak jak pisałem problemy w klanie) to macie w moim profilu GG to przypomnijcie się albo napiszcie do CLa: Irka
Pozdro
Quarantino
20 cze 2011
Witam.
Nie powiem, ale taka dywizja może nas tylko wesprzeć. Sam mam CoD4. Gram dla funu, ponieważ nie miałem czasu za rozglądaniem się by dołączyć do jakiegoś klanu i pograć coś więcej. Z miłą chęcią, bym z Wami popykał jakieś bardziej poważniejsze CW.
Pozdrawiam
Nie powiem, ale taka dywizja może nas tylko wesprzeć. Sam mam CoD4. Gram dla funu, ponieważ nie miałem czasu za rozglądaniem się by dołączyć do jakiegoś klanu i pograć coś więcej. Z miłą chęcią, bym z Wami popykał jakieś bardziej poważniejsze CW.
Pozdrawiam
SiweK
20 cze 2011
Owszem. Spotkaliśmy się prędzej. Graliśmy razem już w plackach. Z Bofiro i innymi.
bofir0
21 cze 2011
Można wpaść do was na tren i zobaczyć jak tam wam idzie?
Edit: A i standardowe pytanie jak tam cb rank? ;p
Edit: A i standardowe pytanie jak tam cb rank? ;p
SiweK
21 cze 2011
CB nie gramy z oczywistych powodów. Jest wypełniona po brzegi haxami. A co do treningu to owszem można zobaczyć tylko uprzedzam że z powodu braku servera trenujemy na Parbie.
adik
08 lut 2012
Witam wszystkich,
Odkąd pamiętam (2008 rok - DO DZIŚ MAM WASZĄ EXTRA KOSZULKĘ) to nigdy nie było za ostrej napinki na wyniki. Chodziło o grę (zabawę). Rekrutowaliście młodych gniewnych itd. A więc ponawiam pytanie REAKTYWACJA PL4FC COD4 – ale typowo 4F?. Może coś się z tego ukoci. Co na to starzy klanowicze dywizji COD4?. Pozdrawiam.
Jakiś tam pub serwer znajdę ...
a więc będziemy mieli gdzie grać
Odkąd pamiętam (2008 rok - DO DZIŚ MAM WASZĄ EXTRA KOSZULKĘ) to nigdy nie było za ostrej napinki na wyniki. Chodziło o grę (zabawę). Rekrutowaliście młodych gniewnych itd. A więc ponawiam pytanie REAKTYWACJA PL4FC COD4 – ale typowo 4F?. Może coś się z tego ukoci. Co na to starzy klanowicze dywizji COD4?. Pozdrawiam.
Jakiś tam pub serwer znajdę ...
bofir0
08 lut 2012
Odpowiadam na post Adika bo mam chwile 
Wiem, że jak by się napisało do Pantasa to by się zjawił (o ile nie pracuje). Z starego 2142 jest parę osób co w to grają w CoD4, lecz pirata ;0.
Wiem, że jak by się napisało do Pantasa to by się zjawił (o ile nie pracuje). Z starego 2142 jest parę osób co w to grają w CoD4, lecz pirata ;0.
adik
08 lut 2012
Jak nie ma starych graczy to jedziem z nowymi .... niech znowu będzie głośno o PL4FC na pubach
Myślę, że nikt ze starych graczy nie będzie chciał grać za ostro. A więc pozostaje 4F i rekrutacja ...
Mlody
08 lut 2012
Za pośmiganiem 4fun jestem jak najbardziej za. Ostatnio właśnie zainstalowałem CODa wiec do boju.
Anza
08 lut 2012
Też jestem za. W niedzielę o 20 mamy zebranie. Miło by było jakbyś się pojawił to się obgada co i jak.