Warning: Illegal string offset 'html' in /usr/home/pl4fc/domains/forum.pl4fc.net/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(1739) : eval()'d code on line 370 Propozycja dywizji cod4 - Polish 4Fun Clan :: Forum
←  Uwagi do redakcji

Polish 4Fun Clan :: Forum

»

Propozycja dywizji cod4

- zdjęcie SiweK 20 cze 2011

Jesteśmy zainteresowani dołączeniem do waszego gamingu. Wiemy, że nie jesteście "jakimś tam teamem", tylko profesjonalną drużyną i dlatego chcemy was wesprzeć dywizją Call of Duty 4. Jednak zdajemy sobie sprawę, że to my mamy się wam spodobać, a nie wy nam. Jest nas sześciu. Osiągnięć z naszej strony brak, ponieważ dopiero zgrywamy się ze sobą, ale każdemu z naszej ekipy podoba się poziom jaki prezentujemy i każdy jest również zdania, że z waszym tagiem przy nicku ten poziom byłby znacznie wyższy. Zdążyliśmy już trochę pograc w lidze Pre Academy ( Jest to liga organizowana przez profesjonalistów http://www.tek-9.org ) i nieźle nam szło, oczywiście zamierzamy dalej to kontynuować. Liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszego podania. Kontakt: xfire: siwy11 / email: siwyeden@wp.pl / gg: 24641461
Odpowiedz

- zdjęcie RL89 20 cze 2011

Witamy :)

Jak najbardziej jestem za utworzeniem takiej sekcji. Wcześniej była ekipa CrossFire, lecz się nie sprawdziła i przez wewnętrzne zgrzyty nie wyszło.
Z tego co widziałem CoD4 nadal nieźle się trzyma i rozgrywki klanowe są na wysokim poziomie.

Mam nadzieję, że Zarząd naszego klanu pozytywnie rozpatrzy Wasze podanie.

Do tego czasu musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać, aż odezwie się do Was Irek, bądź Arti (czerwone nicki).
Odpowiedz

- zdjęcie Mojwa 20 cze 2011

Również jestem za!
Odpowiedz

- zdjęcie Arti_86(pl) 20 cze 2011

Pozwolicie, że w związku z chwilowymi problemami w klanie poproszę was o odrobinę cierpliwości. W okolicach Bożego Ciała może po... w tym temacie opiszę ja lub ktoś inny potrzebne nam informacje.
Zainteresowani jesteśmy ale kilka kwestii trzeba sprawdzić a później ustalić.
Jakby to za długo trwało (tak jak pisałem problemy w klanie) to macie w moim profilu GG to przypomnijcie się albo napiszcie do CLa: Irka
Pozdro
Odpowiedz

- zdjęcie Quarantino 20 cze 2011

Witam.

Nie powiem, ale taka dywizja może nas tylko wesprzeć. Sam mam CoD4. Gram dla funu, ponieważ nie miałem czasu za rozglądaniem się by dołączyć do jakiegoś klanu i pograć coś więcej. Z miłą chęcią, bym z Wami popykał jakieś bardziej poważniejsze CW.

Pozdrawiam
Odpowiedz

- zdjęcie Iras 20 cze 2011

Zapraszam do mnie na gg: 5401202
Odpowiedz

- zdjęcie Mlody 20 cze 2011

Siwek czy my się już gdzieś kiedys w codzie nie spotkalismy ????
Odpowiedz

- zdjęcie SiweK 20 cze 2011

Owszem. Spotkaliśmy się prędzej. Graliśmy razem już w plackach. Z Bofiro i innymi.
Odpowiedz

- zdjęcie bofir0 21 cze 2011

Można wpaść do was na tren i zobaczyć jak tam wam idzie?

Edit: A i standardowe pytanie jak tam cb rank? ;p
Odpowiedz

- zdjęcie nico 21 cze 2011

Też mam CoDa 4 z przyjemnością pogram ;]
Odpowiedz

- zdjęcie SiweK 21 cze 2011

CB nie gramy z oczywistych powodów. Jest wypełniona po brzegi haxami. A co do treningu to owszem można zobaczyć tylko uprzedzam że z powodu braku servera trenujemy na Parbie.
Odpowiedz

- zdjęcie bofir0 21 cze 2011

Jak się nie ma własnego serwera to bez kitu bez sensu grać.
Odpowiedz

- zdjęcie Arti_86(pl) 28 cze 2011

Czy koledzy odzywali się do CLa?? Żyjecie jeszcze w ogóle?
Odpowiedz

- zdjęcie RL89 25 lip 2011

Jednak wszystko padło, nim się rozwinęło?
Odpowiedz

- zdjęcie adik 08 lut 2012

Witam wszystkich,
Odkąd pamiętam (2008 rok - DO DZIŚ MAM WASZĄ EXTRA KOSZULKĘ) to nigdy nie było za ostrej napinki na wyniki. Chodziło o grę (zabawę). Rekrutowaliście młodych gniewnych itd. A więc ponawiam pytanie REAKTYWACJA PL4FC COD4 – ale typowo 4F?. Może coś się z tego ukoci. Co na to starzy klanowicze dywizji COD4?. Pozdrawiam.

Jakiś tam pub serwer znajdę ... :) a więc będziemy mieli gdzie grać
Odpowiedz

- zdjęcie bofir0 08 lut 2012

Odpowiadam na post Adika bo mam chwile :)
Wiem, że jak by się napisało do Pantasa to by się zjawił (o ile nie pracuje). Z starego 2142 jest parę osób co w to grają w CoD4, lecz pirata ;0.
Odpowiedz

- zdjęcie adik 08 lut 2012

Jak nie ma starych graczy to jedziem z nowymi .... niech znowu będzie głośno o PL4FC na pubach :) Myślę, że nikt ze starych graczy nie będzie chciał grać za ostro. A więc pozostaje 4F i rekrutacja ...
Odpowiedz

- zdjęcie Mlody 08 lut 2012

Za pośmiganiem 4fun jestem jak najbardziej za. Ostatnio właśnie zainstalowałem CODa wiec do boju.
Odpowiedz

- zdjęcie Anza 08 lut 2012

Też jestem za. W niedzielę o 20 mamy zebranie. Miło by było jakbyś się pojawił to się obgada co i jak.
Odpowiedz

- zdjęcie bofir0 08 lut 2012

Ja nie chce być opiekunem.
Odpowiedz